Valioliiga la 18.03. klo 17:00

Brentford - Leicester

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tätä menoa Leicester putoaa – eikä Brentfordilta ole ihmeitä odotettavissa vieraspelissä!

Brentfordia voi sanoa sympaattiseksi pikkuseuraksi, mutta joukkue taistelee tällä kaudella ihan tosissaan jopa europaikoista. Se on hävinnyt koko kaudella vain viisi sarjapeliä, mikä on ihan käsittämättömän vähän, kun vastassa on kuitenkin muutamia maailman huippujoukkueita. Leicesterin syöksykierre vain jatkuu, eikä oikaisua taida tulla ennen kuin Brendan Rodgers on laitettu kävelemään tietä pitkin. Muutaman vuoden takaisen yllätysmestarin putoamisvaara on akuutti.

Brentfordilla on alla viikolla pelattu ottelu Southamptonia vastaan, mikä aiheuttaa viikonlopun otteluun rasitusta. Tuloksena oli ansaittu voitto – tätä ennen viikonloppuna Evertonille hävittiin ansaitusti, kun maalipaikoille pääsy tuotti tuskaa. Thomas Frankilla on käsissään ihan hyvä terveystilanne, sillä varmoja poissaolijoita ovat vain Thomas Strakosha sekä Keane Lewis-Potter. Brentford on ollut kelle tahansa paha vastus kotistadionillaan.

Brentford FC

@BrentfordFC
📽 For your viewing pleasure ...

𝙔𝙤𝙪𝙧 𝙑𝙞𝙚𝙬 from last night's win on the South Coast ❤️🐝

#SOUBRE

Leicesterin tilanne näyttää lohduttomalta, sillä alla on neljä perättäistä tappiota, ja peli näyttää heikolta. Joukkueen virhealttius on välillä karmaisevaa katsottavaa, ja alisuorittajia on yksinkertaisesti liikaa. Alla on aivan ansaittu kotitappio Chelsealle. Lisää tuotetta housuun tuli juuri Chelsea-pelissä, kun Wout Faes lensi ulos ja kärsii nyt pelikiellosta. Lisäksi poissaoloja on loukkaantumisten vuoksi kourallinen.

Viikkorasituksesta huolimatta Brentford pääsee kuitille – se on nyky-Leicesteriä oleellisesti vahvempi pumppu, ja kotona äärimmäisen kova luu. Paras kerroin löytyy Betstrolta, joka ystävällisesti lupaa tuplat kotivoitosta – tsekkaas tämä pumppu, sillä pääset uuden asiakkaan tarjouksella hyvin alkuun!

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 25€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta 25€.
3. 25€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.