ma 05.02. klo 22:00

Brentford - Manchester City

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Haaland avaa! Manchester City tyhjensi sairastupansa ja marssii Lontooseen ykkösmiehistöllään

Manchester City on täysin terveenä ja kentälle Brentfordin vieraana marssii melkoinen haaste isäntien näkökulmasta. Ampiaislauman olisi onnistuttava kaikessa nappiin ja vähän päälle, jos se mielisi edes jossain määrin vieraita horjuttaa. On esimerkiksi jo varmistunut, että vieraiden ykköstykki on pitkän sairasjakson jälkeen vihdoin valmis avaukseen.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta kierrätysvapaana ilmaisvetoja jopa 50€ edestä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Jo edellisessä ottelussa Burnleya vastaan takaisin kokoonpanoon palannut ja vaihdosta sisään tullut Erlind Haaland on Pep Guardiolan avauskokoonpanossa Brentfordin vieraana. Kevin De Bruyne palasi jo hetkeä aiemmin ja pelasi niin ikään ensimmäisen kokonaisen ottelunsa pitkän loukkaantumisen jälkeen nimenomaan viime keskiviikkona. Cityzensin sairastupa on täysin tyhjä.

Manchester City

@ManCity
.@KevinDeBruyne 🤝 @PhilFoden 🤩

One goal was enough to secure the win against Brentford back in 2021 ☝️

Viime aikoina ailahdellut isäntä sai toki oman sateentekijänsä Ivan Toneyn vuoden alusta takaisin pitkästä kilpailukiellosta, mutta se on laiha lohtu. Rico Henry, Bryan Mbeumo, Aaron Hickey sekä Kevin Schade ovat edelleen loukkaantuneina – näistä toki merkittävimpänä ryhmän tärkeimmän yksilön eli Mbeumon puuttuminen. Tuore hankinta Sergio Reguilón on pelikunnossa, mutta maajoukkuetehtävien vuoksi sivussa ovat yhä Afrikan mestaruudesta taistelevat Yoane Wissa sekä Frank Onyeka ja Aasian mestaruusturnauksessa Irania edustava Saman Ghoddos.

Suoraan sanottuna isäntien tehtävä on melko mahdoton. Guardiolan miehistö on kuumin joukkue koko Valioliigassa, juuri tyhjentänyt sairastupansa kokonaan ja marssii Brentford Community Stadiumille parhaalla mahdollisella miehistöllään. Hakkelusta on luvassa. Pelivalinnaksi otetaan, että vierailija onnistuu maalinteossa ainakin kolmesti (Manchester City yhteensä – yli 2,5 maalia).

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon (5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Manchester City yhteensä – yli 2,5 maalia kertoimella 2,30.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon (1–5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.