Valioliiga la 13.08. klo 19:30

Brentford - Manchester United

Löytääkö Erik ten Hag laastaria? Uhmapelaajat haistelee helpot Manchester Unitedin ongelmien kautta!

Loistavan toisen puoliajan kauden avauskamppailussaan Leicesterin vieraana suorittanut Brentford ottaa seuraavana mittaa Manchester Unitedista. Vierailla pistetili jäi kotiavauksessa korkkaamatta, mutta helpolla ei täyttä pottia ole tarjolla toisellakaan peliviikolla. Vieraiden valmennus vaihtui tälle kaudelle ja hollantilaismanagerille on toki syytä antaa aikansa, mutta sen kummempia hosumatta sesongin avausmatsista voi nostaa yhden jos toisenkin kissan pöydälle.

Erik ten Hagin urakka Manchesterin punaisella puolella on alkutekijöissään. Avauskamppailu Brightonia vastaan ei todellakaan herättänyt suuria eläköön-huutoja, päinvastoin. Tutut ongelmat hieman jalostuneissa muodoissa olivat jälleen nähtävissä 1–2-tappioon päättyneessä matsissa. Hollantilaismanagerilla on suuri tarve ja halu hyödyntää pelillisesti nopeita sekä todella hyökkääviä laitapuolustajia, mikä toi osittain esille manchesterilaispuolustuksen tutut haasteet.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN

Esimerkiksi Diogo Dalotin panos omassa päässä jäi jälleen kerran vähintäänkin kyseenalaiseksi, eikä Harry Maguiren ja Lisandro Martinezin muodostama topparikaksikkokaan saa puhtaita papereita ensimmäisen kamppailun pohjalta. Luvattoman helposti oli lokkipaidoilla asiaa parhaille maalintekopaikoille varsinkin kamppailun ensimmäisellä puoliajalla. Keskikentällä Fred ja Scott McTominay avasivat – ensin mainittu tällä kertaa ainakin Ole Gunnar Solskjærin alkuajoilta tutummassa puolustavassa ruudussa. Etenkin ottelun avauspuolikkaalla brasilialainen oli kuin peura ajovaloissa ja tiputteli pahoja harhasyöttöjä nälkäisen Brighton-paineen alla.

Tuoreella managerilla ten Hagilla on lukuisia peluutuksellisia vaihtoehtoja, joilla avauskamppailun esille nostamia haasteita voisi yrittää paikata. Ongelmat ovat toki perustavanlaatuisia ja syvällä, mutta laastaria voisi olla tarjolla nopeastikin. Martinez pystyisi hyvin pelaamaan keskikentän pohjalla ja avauskamppailussa penkillä ollut Raphaël Varane soveltuu parhaimmin pökkelömäisen Maguiren pariksi alakertaan. Puolustus kaipaa tällä hetkellä pallollista johtohahmoa, joka palauttaa järjestyksen ja toimivan peruspelaamisen – Maguire tähän ei ole pystynyt, mutta pystyykö ranskalaiskollega?

Victor Lindelöf, Brandon William sekä Anthony Martial jatkavat telakalla vieraiden puolelta. Puhtaasti avauskamppailun näyttöjen pohjalta Cristiano Ronaldo ansaitsisi avauksen paikan, mutta tämä nähdään lopulta pelipäivänä.

Vastustajajoukkue Brentford nousi upeasti 2–2-tasapeliin avauskierroksella ja sillä on kaikki aseet yllättää Manchester Unitedin alakerta. Jos ten Hag säilyttää peluutuksen näkökulmasta riskitason yhtä korkeana kuin avausmatsissa, murtuu vierailija varmasti ennemmin tai myöhemmin. Ainakaan Ajax-vuosillaan hollantilainen ei kaihtanut muutoksia edes pikaisella aikataululla, mutta saako Brightonia vastaan avannut miehistö vielä lisää mahdollisuuksia valmennukselta?

Isännillä ovat edelleen sivussa Kristoffer Ajer sekä Sergi Canos ja Ethan Pinnock, joten täysin parhaalla miehistöllä ei liikenteeseen pääse myöskään Thomas Frank. Molemmat joukkueet pystyvät parhaimmillaan todella nopeisiin hyökkäyksiin tilanteenvaihdoissa ja niissä piilee kenties koko kamppailun ratkaisu. Viime kauden Bees-sensaatio Christian Eriksen oli Manchester Unitedin paras pelaaja avauskamppailussa, eikä vähiten erikoistilanteiden arkkitehtina. Vastaavasti Brentford on yhä vaarallinen vapareista ja kulmista, joten myös näissä saatetaan nähdä ratkaisuja.

Viime kaudella Brentford nähtiin piikkinä useampien isoon kutoseen lukeutuvan seuran lihassa. Ei olisi yllätys, vaikka pisteet jäisivät Lontooseen. Pelivalinnaksi eniten kiinnostaa, että isäntä tekee vähintään kaksi maalia (yli 1,5). Viime viikon vierasmatsissa joukkueen viimeistely oli rautaisella tasolla ottelun toisella puoliajalla, ja kuten todettu, tilaisuuksia Manchester Unitedia vastaan aukeaa varmasti. Avaa tästä pelitili Mr. Greenille ja saat vedolle lähes kolminkertaisen palautuksen – poikkeuksellisen reilu tervetuliaistarjous uusille asiakkaille kuuluu konseptiin!

10 euroa pelirahaa