Valioliiga ke 19.01. klo 22:00

Brentford - Manchester United

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Cristiano Ronaldo ja muut tähdet ovat palaamassa Manchester Unitedin kokoonpanoon

Manchester United pelasi vahvan 70-minuuttisen Villa Parkilla lauantaina, mutta se ei riitä. Joukkueen portugalilaistaituri löysi pitkästä aikaa maalijyvänsä, mikä itsessään on hyvä uutinen Unitedille. Pelaajatilannekin näyttää melko lupaavalle, joten palaako manchesterilaisryhmä voittojen tielle sarjanousijan vieraana?

Brentford hävisi sunnuntaina Liverpoolille ja aiemmin viime viikolla se sai kovaa kyytiä Southamptonin vieraana. Keskiviikkona joukkue palaa kotikentälleen, mutta vastustaja ei varsinaisesti helpotu, kun Ralf Rangnickin Manchester United vierailee Brentford Community Stadiumilla. Charlie Goode ja Mathias Jörgensen ovat yhä sivussa pitkäaikaisloukkaantuneiden Josh Dasilvan sekä Julian Jeanvierin ja maalivahti David Rayan tavoin. Lisäksi Frank Onyeka pelaa Afrikan mestaruuskisoissa, eikä ole käytettävissä kokoonpanoon.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Manchester Unitedille viikonlopun ottelu Aston Villaa vastaan oli todella kaksijakoinen. Joukkue pelasi hyvän ensimmäisen puoliajan ja ottelu vaikutti olevan täysin hallussa, kunnes se ei enää ollut. Rangnickin miehistö esitti 2–2-numeroihin päättyneessä kamppailussa kenties kauden parasta jalkapalloaan, mutta ei vieläkään onnistunut pelaamaan ehjää 90-minuuttista. Bruno Fernandes löysi pitkästä aikaa maalijyvänsä, mikä on toki hyvä uutinen vieraille.

Manchester United

@ManUtd
ℹ️ Our interim boss has given the latest on his squad ahead of #BREMUN...

#MUFC | #PL

Scott McTominay sekä Luke Shaw pääsevät takaisin kehiin pelikieltojensa jälkeen. Lisäksi Cristiano Ronaldon pitäisi olla pitkästä aikaa kunnossa Marcus Rashfordin kera. Nähtäväksi jää, pelaako myös sairastunut Aaron Wan-Bissaka Brentfordin vieraana. Ainoastaan Norsunluurannikkoa Afrikan mestaruuskisoissa edustava Eric Bailly on sivussa varmuudella.

Aston Villa -ottelussa Unitedin suoritus oli hyvä, mutta jäi puolittaiseksi. Isännän pelaajatilanne on huomattavasti heikompi kuin manchesterilaisilla, eikä sillä ole Villan kaltaista laatua hyökkäyskolmanneksella. Jos Rangnickin miehistö pystyy yhtä hyvään suoritukseen kuin viime lauantaina täyden pistepotin pitäisi irrota helpohkosti. Pelivalinnaksi otetaan vierasvoitto (1X2).