Valioliiga la 06.11. klo 17:00

Brentford - Norwich

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Heiluttaako Teemu Pukki verkkoja pitkästä aikaa?

Tilanteet muuttuvat nopeasti jalkapallossa ja tuleva Brentford – Norwich ottelu on hyvä esimerkki siitä. Norwich voitti Championshipin viime kaudella, ja nousi suoraan Valioliigaan.

Tällä hetkellä on Brentford kuitenkin 13. sarjassa ja Norwich on jumbona päätä huimaavalla kahden pisteen saldolla. Teemu Pukin ja Norwichin olisi syytä alkaa heräämään, jos he mielivät säilyä sarjassa, ja tänään siihen on mahdollisuus.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Brentfordilla ovat sivussa ottelusta Kristoffer Ajer, David Raya Martin sekä Yoane Wissa + pari pidempää vammaa. Entä Norwich?

Norwichin osalta ovat Grant Hanley, Ozan Kabak sekä Todd Cantwell sivussa. Ben Gibson palaa kuitenkin pelikieltonsa jälkeen.

Norwichin muoto on vaihtunut kauden aikana muutamaan otteeseen ja uusin kokeilu on 4-4-2-muoto. Brentford jatkaa edelleen samalla toimivaksi todetulla kaavalla.

Tästä matsista on turha puhua liikaa, ja lähtökohtaisesti voisi kuvitella, että pisteiden tärkeyden vuoksi olisi ottelu konservaatiivinen.

Näin tuskin tulee tapahtumaan ja game-state saattaa muuttua hyvinkin nopeasti ottelun sisällä ja 2-1 tai 1-2 lopputulokset ovat varsin mahdollisia.

Tämän vuoksi otetaan molemmat joukkueet tekevät maalin & ottelussa yli 2.5 maalia lapulle 2,75 kertoimilla.

Ehkä joku pehmeä tarjoaa vielä parempaa, mutta tuo riittää jo vallaan mainiosti peleiksi. Tänään päästään toivottavasti tuulettamaan Teemu Pukin maalia pitkästä aikaa!

Norwich City FC

@NorwichCityFC
𝗔𝗟𝗟 𝗧𝗛𝗘 𝗚𝗢𝗔𝗟𝗦 / @LucozadeSport

Which of these goals against Brentford is the best? 🤔

🎶 @LAZYBOYband - New Frequency

#NCFC | #BRENOR

Jos ottaa Pukin maalia kylkeen, niin kannattaa pudottaa se puolikas panoskoko pois ensimmäisestä vedosta. Tämä lienee kaikista järkevin ratkaisu.