Valioliiga ma 26.12. klo 14:30

Brentford - Tottenham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Muhiiko Lontoon derbyssä jättiyllätys? Tottenhamilla on leijonanosa MM-kävijöistä sivussa!

Valioliiga-palaa ryminällä perinteikkäällä Boxing Dayna alkavalla kierroksella. Heti maanantaina esimerkiksi Lontoon paikallismatseja tarjoillaan peräti kolme kappaletta! Betsaajille näistä ja muista otteluista voi muodostua melkoista herkkua, kun pitkän tauon jälkeen etuuksia on tarjolla vähän siellä sun täällä. Voisiko esimerkiksi Brentford yllättää jopa Tottenhamin?

Pohjois-Lontoolaisilla on suuria kysymysmerkkejä tapaninpäivän taistelussa, jossa se kohtaa Thomas Frankin luotsaaman Brentfordin. MM-kisakävijöistä ainakin Richarlison, Cristian Romero, Rodrigo Bentancur ja mahdollisesti myös Ivan Pericic ovat Brentfordia vastaan telakalla. Lisäksi Ranskan kanssa raskauttavan finaalitappion rangaistuspotkuilla kärsinyt ykkösmaalivahti Hugo Llorris on penkillä.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Brentford FC

@BrentfordFC
Boxing Day on the horizon

🔜 #PLReturns

Brentfordin etuna tulevassa matsissa on ehdottomasti se, että joukkue on saanut lähes koko tauon ajan harjoitella laadukkaasti ryhmänä. Loukkaantumistilanteessa on niin ikään tapahtunut kehitystä parempaan, kun Aaron Hickey, Thomas Strakosha, Kristoffer Ajer ovat jo erittäin lähellä pelikuntoa ja Pontus Jansson palaa kokoonpanoon. Kuten muistetaan, ennen MM-taukoa Bees voitti 1–2-numeroin Manchester Cityn.

Tällä sesongilla on nähty, että vahvana kollektiivina ja kovalla taisteluilmeellä esiintyvä Brentford voi haastaa joukkueen kuin joukkueen Valioliigassa. MM-tauon jälkeen se saa selvän edun sellaisia joukkueita vastaan, joilla on ollut lukuisia maajoukkue-edustuksia. Pelivalinnaksi maistuu kotivoitto (1×2) ja parhaan kertoimen tarjoilee Mr Green, joten nappaa ensitallettajan etu ja peesaa ideaa kotivoitosta tästä.