Valioliiga la 22.01. klo 17:00

Brentford - Wolves

Wolves hyökkää seuraavana tuhlailevan Brentfordin kimppuun – saako pörriäismiehistö taas kyytiä?

Brentfordilla oli paikkansa Manchester Unitedia vastaan keskiviikkona, mutta lopulta joukkue joutui antautumaan kolmesti ja hävisi ottelun. Erinomaisessa lennossa oleva Wolves voitti viime viikonloppuna suvereenisti Southamptonin, eikä pelannut viikolla. Hyvin levänneenä kamppailuun tuleva susilauma saattaa olla liikaa isännille.

Wolves on poissaoloistaan huolimatta loistavassa iskussa Valioliigassa. Viime vuoden puolella alkanut neljän ottelun pisteputki on jatkunut voitokkaana, kun joukkue on tammikuussa selättänyt niin Manchester Unitedin kuin Souhtamptoninkin. Välissä joukkue haki 3–0-voiton Englannin Cupissa Sheffield Unitedista. Viime viikonloppuna Raul Jímenez, Conor Coady sekä Adama Traoré iskivät maalin mieheen Southampton-ottelussa. Vastuunkantajia on löytynyt ja tulosta on tullut.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Sivussa ovat edelleen Jonny, Pedro Neto, Yerson Mosquera, Hee-Chan Hwang, Romain Saiss sekä Willy Boly ja Fernando Marcal. Saiss on Afrikan mestaruuskisoissa ja muut puolestaan loukkaantumisten vuoksi poissa. Ruben Neves on valmiina palaamaan kokoonpanoon sairastettuaan Covid-19 -taudin, mikä on todella hyvä uutinen vieraille.

Isäntä on hävinnyt kolme edellistä otteluaan ja sillä on ollut maalinteon kanssa suuria vaikeuksia. Edellisessä ottelussaan Manchester Unitedia vastaan joukkueelle annettiin lähes tarjottimella parikin varmaa maalipaikkaa yhden tehdyn osuman lisäksi, mutta kun ei maistu, niin ei sitten vaan maistu. Ottelu päättyi keskiviikkona 1–3-tappioon ja lepoaikaa on ollut viimeksi edellisviikon lauantaina pelanneisiin vieraisiin nähden selvästi vähemmän. Charlie Goode ja Mathias Jörgensen ovat pitkäaikaistoipilaiden lisäksi edelleen sivussa ja Frank Onyeka pelaa Afrikan mestaruuskisoissa.

Pelivalintana vierasvoitto (1X2) maistuu. Wolves on osoittanut kauden edetessä, että se pystyy kameleonttimaisesti mukautumaan erityyppisiin otteluihin loistavasti. Joukkue on napsinut kaikessa hiljaisuudessa tasaisesti lisää pisteitä, mikä on nostanut sen jo melko lähelle eurokentille oikeuttavia sijoituksia. Brentfordin luulisi olevan nykykunnossaan pala kakkua vieraille.

10 euroa pelirahaa