Eurooppa-liiga to 26.10. klo 22:00

Brighton - Ajax

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt ei jarrutella! Vain voitto kelpaa sekä Brightonille että Ajaxille, mutta molempien alakerta on retuperällä

Brightonin puolustuspelaaminen on ollut melkoista tervanjuontia sen jälkeen, kun pari paketin kasassa pitävää voimaa putosi sairastuvalle. Toisaalta Ajax ei vakuuta kansallisella eikä kansainvälisellä tasolla puolustuspelillisesti sen paremmin. Kun molemmilla joukkueilla kuitenkin on Eurooppa-liigaan suhteutettuna todella kyvykäs hyökkäyskalusto, ja tulostakin on viime aikoina tullut, saattaa lokkipaitojen kotikamppailusta muodostua torstaina melkoinen avointen ovien päivä.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta jopa 50€ ilmaisveto.

Tärkeä toppari Pervis Etupiñan on vielä ainakin viikon verran sivussa, minkä lisäksi myös laitapelaaja Solly March on sairastuvalla. Lisäksi Julio enciso, Jakub Moder, Tariq Lamptey sekä Danny Welbeck puuttuvat edelleen kokoonpanosta. Roberto De Zerbin on väkisin mietittävä peluutusta myös oven takana kolkuttelevan Valioliiga-kierroksen kannalta ja jonkinlaista rotaationpoikasta lienee odotettavissa.

Brighton & Hove Albion

@OfficialBHAFC
Pascal's no-look finish... 😮‍💨🔥

Vierailla on niin ikään useampia sairashuolia. Ainakin maalivahti Geronimo Rulli, Sivert Mannsverk sekä Ahmetcan Kaplan lienevät yhä sivussa. Viikonloppuna huilanneen Devyne Renschin osalta tilanne on auki ja Steven Berghuis ei välttämättä ole täyden 90-minuuttisen kunnossa. Ajax on kuitenkin isäntien repaleista alakertaa vastaan erittäin iskukykyinen Steven Bergwijnin ja kumppanien johdolla.

Lohkon tilanne on sellainen, että molemmat tarvitsevat kipeästi täyttä pistepottia. Tasapeli ei siis kummalekaan olisi mieluinen tulos. Isäntä on imuroinut omiin kahdessa pelissä Eurooppa-liigassa viisi maalia, vierailija puolestaan neljä. Molemmat ovat tosin iskeneet niin ikään neljästi pallon vastustajien maaliin. Epäilemättä tässä matsissa on urku auki alusta alkaen. Kun molemmilla suuntana on lähinnä pohjoinen ja puolustuspelaaminen retuperällä, maalitalkoot ovat tosiasia. Pelivalinnaksi tankataan yli 4,5 maalia -kohdetta kovalla kertoimella.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Yhteensä – yli 4,5 maalia kertoimella 2,86.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.