la 06.04. klo 19:30

Brighton - Arsenal

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Arsenal valmistautuu jo tiistain huippuotteluun! Jääkö valmentajaruletin kärkinimen ryhmä taas maaleitta?

Brighton isännöi kivikovaa Arsenalia, kun vierailla on jälleen pakkovoitto Valioliigan mestaruustaistelua silmällä pitäen. Lokkipaidat jäivät kuluvan viikon aiemmassa ottelussaan Brentfordin vieraana maaleitta ja viime viikonloppuna Anfieldilla syntyi yksi osuma. Tykkimiehiä vastaan maalinteko on kovimmillekin joukkueille kovan työn ja tuskan takana, joten puolustustaistelussa on kotijoukkueen onnistuttava edes pisteistä haaveillakseen.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja haistele 25€ ilmaisveto haltuun.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Ensi kauden valmentajaruletin kärkinimiin lukeutuva Roberto De Zerbi on saanut Brightonissa lyhyessä ajassa erittäin laadukkaita tuloksia suhteessa pelaajamateriaaliin. Tällä hetkellä on syytä huomioida, että kuluvan sesongin käänteentekevät yksilöt, kuten Jack Hinshelwood sekä Kaoru Mitoma ovat telakalla. Kovan kaksikon lisäksi Billy Gilmour, Adam Webster, James Milner, Solomon March sekä mahdollisesti myös Evan Ferguson puuttuvat Arsenal-ottelusta. Melkoista taikatemppua De Zerbiltä ja kumppaneilta siis kysytään lauantaina. Löytyykö ratkaisijoita?

Arsenal

@Arsenal
Increasing the intensity ⚡️

📍 Sobha Realty Training Centre

Arsenal on runnonut keskikastin, alemman keskikastin ja häntäpään seuroja jopa sellaisella tahdilla, että katse sen loistavasta puolustuspelaamisesta on hieman irronnut. Alakerta on kuitenkin kovista tehtyjen maalien määristä huolimatta Mikel Artetan miehistön laadukkain osa-alue. Arsenal on Valioliigassa se joukkue, jota vastaan on vaikeinta onnistua maalinteossa ja sen saivat huomata esimerkiksi viime viikonloppuna Manchester City ja aiemmin kuluvalla viikolla Luton. Molemmat ryhmät jäivät kiikareille.

Vieraiden pelaajatilanne on laadukas. Ainoastaan käytännössä läpi kauden telakalla ollut Jurrien Timber on sivussa ja Bukayo Sakan tilanne vaikuttaa hyvälle, mutta selviää pelipäivänä. Arsenalilla on ensi viikolla tiedossa Mestarien liigan kotiottelu Bayern Münchenia vastaan, joten mitään riskejä Arteta ei varmasti hae. Lauantaina Brighton & Hovessa pelattavassa ottelussa tuoksuu konservatiivinen vääntö, joka ratkennee vähämaalisena vierasjoukkueen hyväksi. Uhmapelaajien pelivalinta on alle 2,5 maalia -kohde.

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.