to 14.03. klo 22:00

Brighton - AS Roma

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ottelupari on paketissa! Onko Lokeilla torstaina edessä kasvojenpesua vai jatkuuko säälittävä räpiköinti?

Brighton on torstaina pitkälti mahdottoman tehtävän edessä Amex Stadiumilla, kun AS Roma puolustaa Eurooppa-liigan pudotuspeleissä neljän maalin johtoa. Roma on ollut Daniele De Rossin alaisuudessa loistava ja ensimmäisessä osaottelussa italialaisluotsien välienselvittelyssä De Rossi pesi täydellisesti hyvän ystävänsä Roberto De Zerbin.

*Betsaa Romaa ilman tappion riskiä! Toimintaohjeet löydät tipsin lopusta!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Lokkien suorittaminen ei ole muutenkaan hurraa-huutoja viime viikkoina aiheuttanut. Viikonloppuna kaadettiin sentään kotona hikisesti Nottingham, mutta ensimmäistä Roma-matsia edelsivät peräkkäiset tappiot Wolvesille ja Fulhamille. Maalinteon kanssa Brightonilla on ollut ennenkuulumattomia vaikeuksia.


Brightonilta puuttuu torstaina ilmeisesti vielä João Pedro, mutta viikonloppuna on jo mahdollisuuksia tositoimiin. James Milner, Solly March, Kaoru Mitoma ja Jack Hinshelwood ovat muut poissaolot. Chris Smalling, Rasmus Kristensen, Tammy Abraham ja Renato Sanches eivät ole vierasjoukkueelta mukana reissussa.

Torstain matsi voi hyvin mennä läpsyttelyksi, ellei sitten Brighton saa paria maalia nopeasti iskettyä. Todennäköisyys tälle ei ole Lokkien formin huomioiden korkea. Avauskokoonpanoista ei tietenkään vielä tiedetä, mutta tuskinpa Roma on ainakaan täysin kakkoskokoonpanolla matsiin lähdössä. Näillä kertseillä pelataan Giallorossia +0,5:n tasoituksella.

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto Roma +0,5 ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.