Valioliiga su 13.11. klo 16:00

Brighton - Aston Villa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt tulee kalaa! Brighton ja Aston Villa tulittavat Uhmapelaajien taskut täyteen mammonaa!

Valioliigassa viedään sunnuntaina viimeisiä ennen MM-taukoa ja hiljattain uuden päävalmentajan palkannut Aston Villa vierailee Amex Stadiumilla Englannin etelärannikolla. Uhmapelaajat lähtee kiskomaan vähän isompaa kuhaa veneeseen totals-vedolla!

Jakub Moder on edelleen Brightonin ainoa loukkaantunut pelaaja, joten Roberto De Zerbi pääsee loistavasta pelaajatilanteesta vikalle kierrokselle. Villakin on lasaretin suhteen hyvässä jamassa, sillä ainoastaan Diego Carlos ja Philippe Coutinho ovat sivussa.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Francesco Galardo

@Francesclol
De Zerbi allo stato puro.

Velocità della palla stratosferica, dinamismo eccezionale, distanze e rotazioni perfette.

Non guardiamo solo ai risultati, ma a cosa sta facendo in campo questa squadra con De Zerbi alla guida.


Brighton on juuri nyt kenties Valioliigan viihdyttävin joukkue. De Zerbin alaisuudessa Brightonin pallollinen ja palloton tekeminen on ensiluokkaista – pelaajien liike ja ajoitukset ovat priimaa eikä vastustaja pysy perässä. Viikolla Arsenal pyöriteltiin Carabao Cupissa kumoon ja Kaoru Mitoman osuma oli suorastaan orgastinen.

Aston Villa on tietenkin Unai Emeryn alaisuudessa eri eläin ja joukkue pelaa nyt melko suoraviivaista jalkapalloa. Sunnuntaille tämä lupailee hyvää, sillä lähtökohtaisesti Brighton pitää kotiviheriöllään palloa – Villan on oltava tilanteenvaihdoissa skarppina, sillä ne ovat vieraiden ykkösase maalintekoon. Ladataan over 2,5:lle kunnon paukku!