Valioliiga la 29.10. klo 17:00

Brighton - Chelsea

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onnistuuko erityislaatuinen ryöstöretki? Chelsea-luotsi tuntee vastustajan kirjaimellisesti kuin omat taskunsa!

Chelsea-manageri palaa tuttuun ympäristöön ensimmäistä kertaa vierasjoukkueen peräsimessä. Brightonille on syntynyt iso maalinteko-ongelma, eikä tämän ottelun betsipohdinnoissa voi missään tapauksessa sivuuttaa nimenomaan lontoolaisten valmentajan asiantuntemusta lokkipaitojen suhteen.

Todella pidettynä hahmona Brightonin vasta puolisentoista kuukautta sitten jättänyt Graham Potter palaa lokkivaltakuntaan ensimmäistä kertaa vierasjoukkueen peräsimessä. Ei ole väärin sanoa, että Chelsea-luotsi on rakentanut isäntien tarinaa siihen pisteeseen, missä joukkue nyt on. Roberto De Zerbi ohjastaa Brightonia tätä nykyä, mutta pelitapa ja taktilliset teesit ovat edelleen todella samankaltaisia kuin Potterin alaisuudessa. Listavan alkukauden jälkeen kotijoukkueen tekemiseen on tosin viime aikoina syntynyt selvähkö särö.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Lokakuussa Brighton on pelannut viisi kamppailua, joissa se on saanut vaivaiset kaksi pistettä. Neljässä viimeisimmässä kamppailussaan joukkue on onnistunut ainoastaan kerran maalinteossa, mikä on käsittämätöntä. Maalintekotilanteita ryhmä on kuitenkin kyennyt luomaan yhä erinomaisella tasolla – hanat ovat vain menneet kiinni. Chelsean kustannuksella murtautuminen ykkössektoriin ei toki ole helppoa ja vierailija haluaa varmasti voittaa, kun parissa edellisessä Valioliiga-kamppailussa on alla tasurit.

Chelsea FC

@ChelseaFC
Watch Graham Potter speak to the media ahead of Brighton!

Potterin miehistö pelasi aiemmin kuluvalla viikolla tyylikkäästi Mestarien liigaa Salzburgissa ja haki tärkeän vierasvoiton. Vielä ensi viikolla on kotikamppailu Dinamo Zagrebia vastaan, mutta jatkopaikka on varma. Brighton otteluun ladataan vieraiden toimesta parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. N’Golo Kanté, Kalidou Koulibaly, Wesley Fofana sekä Reece James ovat varmuudella sivussa loukkaantumisten vuoksi. Mateo Kovacicin vaihto torstaina oli Potterin mukaan puolestaan varotoimenpide. Luottokeskikenttä on todennäköisesti avauksessa Brightonissa.

Isäntien osalta laitapuolustajien Tariq Lampteyn sekä Joel Veltmanin pelaaminen on epävarmaa. Molempien yhtäaikainen puuttuminen olisi De Zerbin joukkueelle erittäin huono uutinen. Pitkäaikaisloukkaantuneena telakalla jatkaa Jakub Moder. Merkittävää etua ei isännille ole nähtävissä poissaolojen kautta, minkä vuoksi on erittäin vaikeaa löytää syytä Chelsealle tarjotulle – todella anteliaalle – kertoimelle. Potterin Brighton-tuntemusta ei voi sivuuttaa, kuten ei kotijoukkueen maalintekovaikeuksiakaan. Pelivalinnaksi maistuu reilummallakin panostuksella vierasvoitto 1×2-markkinassa.

Betsaa Chelsea-voittoa ilmaisvetovakuutuksella!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ Chelsealle, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Chelsea” sisään 25€ panoksella.
4. Jos betsi osuu, saat 58,75€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.