Valioliiga pe 14.01. klo 22:00

Brighton - Crystal Palace

Kovimmat tähtipelaajat ovat vierailla Afrikassa! Jatkuuko Brightonin nousukausi Valioliigassa?

Crystal Palace kärsii pahasti Afrikan mestaruuskisoista, sillä avauskokoonpanosta puuttuu kolme tärkeää pelaajaa. Isännilläkin on yksi peluri maajoukkuereissussa, mutta kokonaisuutena tilanne ei iske siihen läheskään yhtä pahasti. Brighton pääsi lopuvuodesta erinomaiseen vireeseen voitettuaan Brentfordin sekä pelattuaan Chelsean kanssa tasapelin. Uusi vuosi on niin ikään alkanut voitokkaasti.

Brighton on napsinut pisteitä kolmessa edellisessä kamppailussaan ja vuoden ensimmäisessä väännössä se kaatoi vakuuttavalla esityksellä Evertonin 2–3-numeroin vieraskentällä. Alexis Mac Allister onnistui kahdesti maalinteossa Merseysidella ja argentiinailselta kaivataan huippusuorituksia myös jatkossa. Neal Maupay on saanut viime aikoina vahvasti tulitukea, mikä auttanut myös pistejahdissa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Crystal Palacella Jordan Ayew ja Wilfried Zaha ovat isossa tulosvastuussa, mutta nyt molemmat puuttuvat Afrikan mestaruuskisojen vuoksi kokoonpanosta. Lisäksi sivussa ovat niin ikään maajoukkueensa Senegalin matkassa oleva Cheikhou Kouyate ja loukkaantuneet James McArthur sekä James Tomkins. Maalivahti Vicente Guaitan pelaaminen on mahdollista, mutta ei täysin varmaa.

Lokkipaidoilla ainoastaan malilaiskeskikenttä Yves Bissouma on kisareissussa ja sairastupakin on vaihteeksi melko tyhjä. Jeremy Sarmiento ja Lewis Dunk sekä Enock Mwepu ovat kuitenkin sivussa. Kokonaiskuvaa katsottaessa on kuitenkin selviö, että kotijoukkue saa selvän edun pelaajatilanteensa kautta.

Kertoimissa tarjoillaan kotivoitolle melkoisen maukasta palautusta, kun otetaan huomioon, että vierailta on sitten viime näkemän jäänyt pois kolme avauksen pelaajaa. Etenkin hyökkäyspäässä Zahan ja Ayewin puuttuminen aiheuttaa kysymysmerkkejä, vaikka erinomaisia näyttöpaikkoja onkin tiedossa muille pelaajille. Kovavireisen isännän voitto (1X2) on Uhmapelaajien valinta perjantaille.

10 euroa pelirahaa