Valioliiga la 27.11. klo 19:30

Brighton - Leeds

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Brighton ja Leeds saattavat yllättäen tarjota kelpo asetelmat kilpaa juoksemiselle — kontrolli vastaan kaaos

Lauantain matsit Valioliigassa huipentuvat Brighton – Leeds kamppailuun. Brightonin ja varsinkin Leedsin trendit ovat osoittaneet alaspäin viime aikoina. Leeds on “joutunut” painimaan vammojen kanssa, koska Marcelo Bielsan pelitapa on äärimmäisen kuluttava. Huonoa onnea vai ei? Mennään asiaan.

Brightonilla on sivussa ainoastaan Danny Welbeck sekä Steven Alzate. Robert Sanchez on lusinut pelikieltonsa ja Enock Mwepu on tietojen mukaan penkillä. Entä Leeds?

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Raphinha on takaisin, mikä lienee suurin lisä. Rodrigo Moreno sekä Jamie Shackleton ovat niin ikään matkassa mukana, ja Luke Aylingin odotetaan olevan mukana ainakin penkillä. Joukkue kaipaa edelleen akuutisti Patrick Bamfordia, mutta tämä on jo valtava askel eteenpäin.

Brighton & Hove Albion

@OfficialBHAFC
Throwing it back to a BIG win over Leeds on our way to #PL promotion. 👏 #TBT

Valmentajat Graham Potter ja Marcelo Bielsa omaavat paljon samoja ajatuksia, mutta ovat kuitenkin toistensa vastakohdat. Jos Bielsan miehet veivaavat jatkuvasti 8-9 riskitason pinnassa kympin skaalalla, niin on Potterin pelitapa siellä 4-5 luokkaa yleisesti. Brighton välttää isoja riskejä, mutta tässä matsissa on oikein mainio cocktail tarjolla.

Yli 2.5 maalia saattaa olla pienen mutkan takana tässä pelissä, mutta yli vaihtoehto on hinnoiteltu väärin. Leeds tulee juoksemaan, mikä pakottaa Brightonin juoksemaan.

Ainoa olennainen kysymys on, että onko onni tänään puolella? Tontteja ja saumoja tonteille pitäisi syntyä ehdottomasti riittävästi. Se on lopulta ainoa mitä voi pyytää. Bamfordin takia ei panoskoko ole hullunkurinen. Haluaisin todellisen ysin molemmin puolin, jos mennään isoihin panoskokoihin. Toki kertoimet eivät olisi samat, mutta Bamfordin liikettä on vaikea korvata.

Brighton & Hove Albion

@OfficialBHAFC
On @DannyWelbeck's birthday, enjoy EVERY angle of our 20/21 goal of the season! ⚡️🍿