Valioliiga la 14.01. klo 17:00

Brighton - Liverpool

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Amexilla ladotaan hurjat lukemat taululle! Iso over-lunastus tulossa!

Brighton saa Amex Stadiumille vieraaksi lauantaina Liverpoolin. Eroa joukkueiden välillä Valioliigan sarjataulukossa on ainoastaan yksi piste, joten Roberto De Zerbin ryhmä voisi voitolla ohittaa Poolin. Millaisia odotuksia Uhmapelaajien ajatushautomossa on tästä ottelusta? Sanotaan näin alkuun, että ei tästä ainakaan mitään 0-0:aa tule.

Brighton on ollut De Zerbin alaisuudessa niin kutsuttu mega-over -joukkue. 14 pelissä on nähty peräti 51 maalia, mikä tarkoittaa yli 3,6 maalin ottelukohtaista keskiarvoa. Viimeiset kolme peliä ovat tuottaneet vaivaiset 17 maalia. Lauantaina tulee vastaan Liverpoolin katastrofipuolustus ja laadukas Mohamed Salahin, Darwin Núñezin ja Cody Gakpon johtama hyökkäys.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

FotMob

@FotMob
📈 Brighton player ratings from the big win at Everton.

Roberto De Zerbi's side are finding their groove - Pascal Groß is posting his best ever numbers, Kaoru Mitoma has back-to-back goals and Evan Ferguson scored on his first Premier League start.

#BHAFC


Brightonilta Jakub Moder on vielä noin 1,5 kuukautta sivussa. Leandro Trossard on fifty-sixty lauantaille. Poolilta puuttuu Virgil Van Dijk, Luis Díaz, Arthur ja Diogo Jota. Roberto Firmino ja James Milner ovat kysymysmerkkejä, mutta kaksikon varaan ei kannata laskea tällä tietoa mitään.

Tykitetään lapulle yli 4,5 maalia – overeissa on hurjan paljon ilmaa! Jos haluaa voittaa useammin, mutta euromäärällisesti vähemmän, kannattaa tähän matsiin napata vaikkapa yli 2,5 tai yli 3. Uhmapelaajien pelikirjaan kuuluu kuitenkin ottaa tasaisin väliajoin isoja lunastuksia ja nyt on taas se päivä.