Liiga la 12.03. klo 14:30

Brighton - Liverpool

Palaako Liverpool voittokantaan? Murskajaisia ei ole tiedossa!

Brighton saa todella tärkeän lisän pelaajistoonsa sairastuvalta, kun se haastaa kotonaan Liverpoolin. Vierailla on luonnollisesti monta rautaa tulessa tällä hetkellä, eikä alkuviikon Mestarien liiga -kohtaaminen sujunut odotetun vakuuttavasti. Ensi viikolla tiedossa on ottelu heti keskiviikkona Arsenalia vastaan. Kotijoukkue on alavireinen, mutta tuskin tässä mitään murskajaisia viritellään.

Graham Potterin miehistö on ajautunut pahaan tappioputkeen, jonka aikana se on jäänyt maaleitta peräti kolmesti – Manchester United, Burnley sekä Aston Villa ovat nollanneet joukkueen. Viimeisimmässä ottelussaan ryhmä pääsi vihdoin maalitaululle, mutta sekään ei auttanut Newcastlen napattua lopulta voiton maalein 2–1. Vierailija pelasi jo aiemmin tällä viikolla, kun se hävisi kotonaan hikisesti 0–1-lukemin Interille – jatkopaikka Mestarien liigassa irtosi kuitenkin lopulta maalierolla 2–1.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Liverpool-ottelun alla kotijoukkueen sairastuvalta kuuluu positiivisiakin asioita, kun Enock Mwepu on kokoonpanossa. Täyttä aikaa ei sambialainen tietysti vielä välttämättä pelaa. Loukkaantuneina jatkaa varmuudella Adam Webster ja Jeremy Sarmiento on kysymysmerkki. Liverpool saa niin ikään hyviä uutisia. Roberto Firmino on pelikunnossa ja ainoastaan Ibrahima Konatén pelaaminen on epävarmaa. Muita loukkaantumisia ei ole, joten Jürgen Klopp pääsee valikoimaan kokoonpanoaan melko vapaasti.

Vieraiden suurimmille tähdille saattaa olla tavallista enemmän huiliaikaa jäljellä ja esimerkiksi Divock Origin voisi jossain vaiheessa kuvitella pääsevän irti hyökkäyspäässä. Liverpool on massiivinen ennakkosuosikki tähän kamppailuun, mutta tiistaina ei kulkenut alkuunkaan. Muutoksia tulee varmasti, mutta murskajaisiin ei ole uskominen. Kumpikaan ryhmistä ei ole viime aikoina erityisemmin maaleilla mässäillyt – isäntä vielä vähemmän. Pelivalinnaksi otetaan, että osumia syntyy korkeintaan kaksi (alle 2,5).

10 euroa pelirahaa