Valioliiga la 12.08. klo 17:00

Brighton - Luton

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Käynnistyykö Brightonin Valioliigakausi murskavoitolla? Vieraaksi saapuva sarjanousija on selkeä heittopussi!

Valioliigaan tälle kaudelle noussut Luton Town on heti kauden alkajaisiksi kovan haasteen edessä, kun viime kaudella dominoivaa jalkapalloa pelannut Brighton isännöi lontoolaisia Amex Stadiumilla. Roberto De Zerbin suojatit ylsivät viime sesongilla top kuuteen eli Lokit pelaa tällä kaudella myös Euroopassa. Onko Luton aivan paperia lauantaina?

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten juuri sinä voit saada 30 euron ilmaisvedon!

Pelaajatilanne Brightonilla on kelvollinen avauspeliin lähdettäessä. Siirtohuhujen kohteena ollut Moisés Caicedo on 50-50 ja pitkään jo sivussa ollut Jakub Moder ei ole vielä pelikuntoinen. Vierailta on sivussa avauksen miehistä Jordan Clark ja lisäksi Dan Potts, Gabriel Osho ja Reece Burke jäävät reissulta sivuun. Mads Andersen on sairastellut, mutta viikonloppuna pitäisi kunnon olla jo hyvä.

Brighton & Hove Albion

@OfficialBHAFC
Out to work before our #PL opener! 💪


Puhutaanpa sitten hetki vielä Lutonista. Pelikirjaa ei tarvitse Rob Edwardsin alaisuudessa keksiä uudelleen vaan joukkueen on näin rajallisilla resursseilla pelattava varsin nihilististä tulospalloa, jossa pallo viettää pitkiä aikoja ilmojen teillä. Siirtomarkkinoilla Luton ei ole juurikaan rellestänyt, joten säilyminen Valioliigassa näyttää ilman uusia satsauksia varsin hankalalta tavoitteelta.

Nappaa perjantain Burnley – Manchester City-otteluun herkullinen korotettu kerroin!

Brighton survonee kyllä pelivälineen vieraidensa verkkoon lauantaina useampaan otteeseen. Lutonin rosteri ei vaikuta sellaiselta, että sillä haastettaisiin sarjan vaarallisimpiin kuuluvaa hyökkäystä lauantaina. Lokit voi tietysti aina kaatua omaan perisyntiinsä eli heikkoon viimeistelyyn, mutta kyllähän Brighton riittävät paikat tulee lauantaina luomaan – se on vissi.

Voita Brightonilla ja lunasta päälle jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Brighton -1,5” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.