Valioliiga la 23.10. klo 19:30

Brighton - Manchester City

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko Brighton vastaan Man City aluksi tylsä, mutta lopulta viihdyttävä?

Valioliigapäivän päättää Brighton – Manchester City ottelu. Kyseessä ovat siis sarjan kolmonen. Huomionarvoista on, että xG-jumalat ovat olleet suotuisia tällä kaudella Brightonille. Kahden viime kauden tuntuva alisuorittaja on ylisuorittanut 4,25 pisteellä tällä kaudella. Riittääkö isoa, pahaa Man Cityä vastaan?

Aloitetaan kokoonpanoista. Brightonilla on avauksesta sivussa Steven Alzate. Adam Webster on hieman epävarma, mutta lienee kondiksessa, mutta Danny Welbeck on sivussa. Ei siis mitään maailmaa mullistavaa. Entä City?

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Ferran Torres on sivussa ja Benjamin Mendy on lukkojen takana. Tiedotus päättyy. Entä matsi, miltä näyttää?

Manchester City

@ManCity
Who's ready for Brighton? 👀💪

#ManCity | @pumafootball

Ottelu tulee enimmäkseen olemaan asemasotaa ja virheiden välttelyä. Brightonin systeemi on laadukas ja melko rakenteluvaihe voimakas. Kiinnostaa nähdä ketkä Cityn pelaajat avaavat ja saavatko he prässättyä palloa tehokkaasti takaisin itselleen. Voisi kuvitella, että City kierrättää hieman ja Ilkay Gündogan, Gabriel Jesus, Oleksandr Zinchenko, Fernandinho sekä Raheem Sterling janoavat avauksen paikkaa. Ei jää siis laadusta kiinni.

Alkuun on ottelu todennäköisesti konservatiivinen, mutta game-state ja toinen jakso saattavat muuttaa asetelmia rajusti. Kysymys kuuluu jälleen kerran; milloin avausmaali syntyy?

Tähän otteluun köyhän miehen Chelsea vastaan maistuisi parhaiten live-veto, mutta jotain pitänee vihjata ennakkoon. Pelivalinta otteluun on ohuella panoksella yli 2.5 maalia ottelussa. Alku saattaa olla tuskaista vedon kannalta, mutta uskotaan siihen, että jompi kumpi joukkueista murtaa kuparisen avausjaksolla ja toisella syntyy sitten enemmän tontteja.