su 19.05. klo 18:00

Brighton - Manchester United

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Brighton pelaa kalkkiviivoille asti täysillä! Jääkö europelipaikasta haaveileva vieras nuolemaan näppejään?

Manchester United vierailee Valioliigakauden viimeisellä kierroksella Amex Stadiumilla Brightonin kotiluolassa. Isännät pelaavat jo tässä vaiheessa ilman panoksia, mutta ManU kaipailee matsista täyttä pistepottia, jotta ensi kaudella päästäisiin taas tahkoamaan Euroopan kenttiä. Käytännössä Unitedin on napattava sunnuntaina enemmän pisteitä kuin Newcastle.

*Tsekkaa tästä toukokuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Roberto De Zerbin käskyttämä Brighton on esiintynyt mukiinmenevästi viime viikkoina, vaikkei panoksia juuri ole enää Lokeilla ollut. Viikolla hävittiin nippa nappa Chelsealle ja tätä ennen napattiin vierastasuri Newcastlesta ja kotona kaadettiin vahvalla esityksellä Aston Villa. Vaikuttaa siltä, ettei sunnuntainakaan ole ManU saamassa mitään ilmaiseksi.

Brighton & Hove Albion

@OfficialBHAFC
The best of Barco during #BHACHE. 💫


Brightonilta on sivussa kauden viimeisestä pelistä Solly March, Pervis Estupiñán, James Milner, Evan Ferguson, Jack Hinshelwood, Kaoru Mitoma, Jan Paul van Hecke, Joël Veltman ja Lewis Dunk. Vierailta Mason Mount, Luke Shaw, Tyrell Malacia ja Harry Maguire ovat varmuudella poissa. Victor Lindelöf, Anthony Martial ja Raphaël Varane ovat mahdollisuuksien rajoissa sunnuntaille.

ManUlta on riistetty viime viikkoina pisteitä keskikastin ja alakerran väenkin toimesta. Viikolla onnistuttiin kaatamaan kotona Newcastle, mutta eipä ottelusta olisi välttämättä ansaittu taaskaan oikein mitään. Brightonin suora voitto maistuu siis vedoissa, mutta panoksettomuudesta johtuen otetaan reilusti varovaisuutta panoskokoon.