Valioliiga la 07.05. klo 19:30

Brighton - Manchester United

Manchester United testauttaa reikäjuustopuolustustaan tehokkaalla lokkilaumalla

Brighton isännöi lauantaina Manchester Unitedia vedonlyönnillisesti hyvin kiinnostavassa kamppailussa. Hiljalleen manchesterilaisten käsittämätön surkeus hiipii myös vedonlyöntimarkkinoihin, eikä sen kustannuksella saada enää tuttuun tapaan etua revittyä. Tässä ottelussa maalimääristä löytyy kuitenkin pelattavaa astetta reilummallakin panostuksella.

Kotijoukkue on ollut viime aikoina vahvassa vedossa ja edellisviikonloppuna ryhmä kaatoi Molineuxilla Wolvesin murskaavasti maalein 0–3. Manchester United sai hieman lohtua, kun se kaatoi Brentfordin niin ikään 3–0, mutta ampiaislauma ei ole mikään mittari syvissä vesissä uivalle suurseuralle. Ennen muuta sakkaa puolustuspää ja liian ilmaiseksi vastustajat saavat edelleenkin rellestää vaaravyöhykkeellä.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Tulevassa kamppailussa vieraiden alakerrasta ovat sivussa ainakin Eric Bailly sekä Luke Shaw, mutta poissaolot eivät jää siihen. Marcus Rashford, Jadon Sancho sekä Paul Pogba puuttuvat niin ikään Ralf Rangnickin miehistöstä. Brightonin tilanne on parempi, kun ainoat poissaolijat ovat Jakub Moder, Enock Mwepu sekä Jeremy Sarmiento.

Isäntä on pelannut viime aikoina varsin viihdyttäviä otteluita ja napsinut koviakin päänahkoja. Huhtikuussa joukkue kaatoi esimerkiksi Arsenalin ja Tottenhamin peräkkäin ja viiden kamppailun otannalla se on joutunut taipumaan ainoastaan Manchester Citylle. Tehoja tulee, mutta tasapaino on välillä hakusessa. Edellisessä kotiottelussaan joukkue pelasi 2–2-tasapelin Southamptonia vastaan ja kyseinen esitys jätti hieman toivomisen varaa.

Pelivalinnaksi poimitaan ottelussa yli 2,5 maalia -kohde, jolle saadaan laadukas kerroin. Isännän ollessa yhtä tehokas kuin viime aikoina yleensä, voi se tehdä jopa kolmekin maalia. Paikkoja vieraiden reikäjuustopuolustusta vastaan on varmasti tarjolla. Toisaalta United ei ole hyökkäyspäässä yhtä surkea kuin puolustuspäässä, ja vaikka pelaajia on sivussa, tehopotentiaalia rittää.

10 euroa pelirahaa