to 14.12. klo 22:00

Brighton - Marseille

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kertoimissa reilusti Valioliigalisää! Tykittääkö Pierre-Emerick Aubameyang pari täysosumaa myös Amexilla?

Brighton ja Marseille ratkovat Eurooppa-liigan B-lohkon kärkisijan torstaina Amex Stadiumilla. Marseille on pisteen Lokkeja edellä eli Roberto De Zerbin suojattien tulee napata kolme pistettä – muussa tapauksessa keväälle on luvassa aikaisempi pudotuspelistartti ja potentiaalisesti vaikeakin ottelu UCL:stä putoavaa joukkuetta vastaan.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada jopa huntin edestä ilmaisvetoja ilman kierrätystä!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Torstain ottelusta on luvassa italialaisluotsien kohtaaminen, kun Marseillen penkin päässä äänijänteitänsä on availlut viime aikoina Gennaro Gattuso. Marseille onkin ollut hiljattain kelpo formissa, kun kaikissa kilpailuissa on napattu neljä voittoa peräkkäin ja vieläpä melko viihdyttävien otteiden säestämänä. Torstaille onkin tämän pohjalta helppo ennustella useampaa täysosumaa.

Olympique de Marseille 🇬🇧 🇺🇸

@OM_English
Wakanda Forever 🙅🏿‍♂️


Brightonilta on torstain ottelusta sivussa Ansu Fati, Pervis Estupiñán, Tariq Lamptey, Júlio Enciso, Danny Welbeck, Adam Webster ja Solly March. Valentin Rongier ja Joaquín Correa ovat OM:n riveistä lasaretissa. Geoffrey Kondogbia ja Iliman Ndiaye ovat mukana.

Lapulle sopii paukuttaa sydämen kyllyydestä Marseillea – pelivalintana on +1 aasialainen tasoitus eli tasan yhden maalin kotivoitolla saataisiin panokset takaisin. Marseille on selvästi kovempi testi Lokeille kuin vaikkapa Burnley tai Sheffield United, joita De Zerbin ryhmä on viime aikoina kotiviheriöllä kohdannut. Huippuvireinen vierashyökkäys päässee rokottamaan kotijoukkuetta ja muutenkin ottelun lähtöasetelma on paljon kerroinasettelua tasaisempi.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Marseille +1” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.