Valioliiga la 02.04. klo 17:00

Brighton - Norwich

Onko Teemu Pukki jälleen kerran yksinäinen susi? Norwich on rämpinyt jo seitsemän tappiota peräkkäin

Molemmilla on pieniä kysymysmerkkejä kokoonpanon suhteen, mutta Norwich on jälleen kerran putoamassa sarjassa ja ihmeitä saa tapahtua, jos näin ei kävisi. Surkea vierailija saattaa olla lokkilaumalle helppokin pala. Brightonille maaottelutauko tuli hyvään aikaan, sillä joukkue on kuuden kamppailun tappioputkessa, eikä pelaaminen näyttänyt kovin hyvältä ennen huilia.

Graham Potterin miehistö on nyt saanut harjoitella rauhassa koko viikon ja sitä se todellakin tarvitsi hävittyään maaliskuun alkupuolella sekä helmikuun lopussa kaikki kamppailunsa. Pelaajatilannekin näyttää hieman valoisammalle. Adam Webster sekä Adam Lallana ja Moisés Caicedo tosin ovat yhä telakalla. Tariq Lamptey on liikenteessä tuoreella jalalla huilattuaan sairastumisen takia maaotteluissa ja Alexis Mac Allisterin pitäisi olla pelikunnossa, vaikka mies on kärsinyt pienestä kolhusta.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Jos oli isäntä ennen taukoa surkea, samaa voi sanoa myös vieraiden tekemisestä. Norwich pisti vielä lintulaumaakin paremmaksi häviämällä peräti seitsemästi putkeen. Sairastuvalla ei näytä hyvältä. Brandon Williams, Max Aarons, Adam Idah, Andrew Omobamidele sekä Ozan Kabak ovat sairastuvalla. Lisäksi Josh Sargentin pelaaminen vaikuttaa epätodennäköiseltä – mies veteli Dean Smithin medialle kertoman mukaan nilkkarallia tiistaina harjoituksissa.

Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto (1X2). Brighton on huomattavasti laadukkaampi joukkue, eikä Norwichin tulivoima riitä mihinkään. Kaikki kunnia Teemu Pukille, mutta suomalainenkin on ollut melko yksinäinen Idahin loukkaantumisen jälkeen. Irlantilainen on sivussa koko loppukauden eli helpotusta ei ole tiedossa.

10 euroa pelirahaa