su 10.03. klo 16:00

Brighton - Nottingham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kumpi on sunnuntaina Amex Stadiumilla nuhaisempi pumppu?

Torstaina Eurooppa-liigassa kunnon tukkapöllyn AS Romalta saanut Brighton lähtee sunnuntaina pesemään kasvoja kotiyleisön edessä, kun Nottingham Forest saapuu vieraaksi. Roberto De Zerbin suojattien otteet ovat olleet talvella varsin ailahtelevaisia ja nyt ei ole isketty maalin maalia kolmeen peliin. Niin ikään heikossa formissa taivaltava Tricky Trees on nähtävä pakkovoittona Lokkien leirissä.

*Kierrätysvapaa ilmaisveto tarjolla! Tsekkaa vihjeen lopusta lunastusohjeet!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Nuno Espírito Santo korvasi hiljattain vierasjoukkueen penkin päässä Steve Cooperin, mutta eipä Nottinghamissa ole kuitenkaan ”new manager bouncesta” päästy nautiskelemaan. Alkuvuodesta on napattu Valjussa vasta yksi vaivainen voitto ja sekin tuli paikoitellen surkeasti pelanneesta West Hamista. Hyvät neuvot ovat kalliit, sillä putoamistaisto on kirpaisevan lähellä.

StatsBomb

@StatsBomb
Pascal Groß, Brighton & Hove Albion 2023/24

Brighton's Mr. Consistent who continues to get better and better even at the age of 32


Brightonilta on sivussa Solly March, Kaoru Mitoma, Jack Hinshelwood, João Pedro, James Milner ja pelikieltoa kärsivä Billy Gilmour. Forestilta vain Nuno Tavares on varmasti poissa. Kyssäreitä ovat ottelun alla Ola Aina, Willy Boly, Nicolás Domínguez, Giovanni Reyna sekä Chris Wood.

Brightonin puolesta päästään painamaan miehekkään kokoinen betsi sunnuntaina! Vaikka Lokeilla ei tällä hetkellä ota sujuakseen, on tasoero kuitenkin selkeä isäntien hyväksi. On hyvä huomata myös Forestin olevan juuri nyt todella nuhainen pumppu. Brightonin pitäisi sunnuntaina matsia viedä heittämällä.

Nappaa kierrätysvapaa 10€ ilmaisveto!

Nopeampi tarjoaa Uhmapelaajille kierrätysvapaan 10€ ilmaisvedon ilman pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10€ panoksella ja saat 10€ ilmaisvedon:

1. Siirry TÄSTÄ Nopeammalle
2. Avaa pelitili ja talleta vähintään 10€
3. Aseta veto 1X2 Brighton 10€ panoksella.
4. Kun veto on ratkennut saat 10€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.