Valioliiga ti 18.10. klo 21:30

Brighton - Nottingham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huippuhankinta pudonnut vaihtopenkille! Mässäileekö Chelsea-luotsin entinen seura sarjajumbon kustannuksella?

Kiistatta alkukauden valovoimaisimpiin Valioliiga-joukkueisiin lukeutunut Brighton kohtaa tiistai-illan kamppailussa Nottingham Forestin, joka ei vakuuta Uhmapelaajia. Sarjanousija teki päävalmentajansa kanssa jatkopahvin, kun moni odotti potkuja ja useat hankinnat ovat menneet täysin pipariksi. Kaiken järjen mukaan isäntä vyöryy tässä matsissa väkisin vakuuttavaan voittoon, eikä vieraille ole tarjolla yhtikäs mitään.

Brighton on taipunut edellisen maaottelutauon jälkeen hieman yllättäen molemmissa otteluissaan. Isossa kuvassa joukkue on kuitenkin tehnyt alkukauella vaikutuksen ja yhdeksässä matsissa sillä on kasassa mukavat 14 pistettä. Hyökkäyspäässä etenkin Belgian maajoukkueen Leandro Trossard on ollut todella vahva ja viimeistellyt joukkueelle jo viisi maalia. Muutama kierros takaperin mies lappasi Anfieldin nurmella hattutempun Liverpoolin verkkoon 3–3-tasapelissä. Graham Potter aloitti lokkipaitojjen päävalmentajana, mutta siirtyi Chelseaan. Tämän jälkeen ryhmää on komentanut tutuilla ja toimivilla teeseillä Roberto De Zerbi.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Nottingham on ollut alkukaudella pettymys siihen nähden, millaisia satsauksia se teki päästyään todella pitkästä aikaa Valioliigaan. Huippuhankinnan statuksella sisään tuli esimerkiksi Jesse Lingard, jonka panos on ollut suoraan sanottuna ala-arvoinen. Entinen lupaus väläytteli toissa kaudella lainalla West Hamissa, mutta sen jälkeen uran laskusuhdanne on jatkunut. Edes uusi alku ei ole piristänyt – kahdeksan Valioliiga-matsia on mennyt kiikareilla ja viimeisimmissä otteluissa 29-vuotias on pudonnut vaihtopelaajan rooliin.

Brighton & Hove Albion

@OfficialBHAFC
Finishing touches before Forest... 👀🎥

Sarjajumboksi pudonnut joukkue teki hiljattain Steve Cooperin kanssa jatkopahvin, mitä pidettiin yllätyksenä. Viime kaudella walesilainen tuli ruoriin kesken sesongin, käänsi kelkan ja lopulta johti joukkonsa sensaatiomaisesti Valioliigaan. Alkukausi pääsarjatasolla on ollut nimekkäistä hankinnoista huolimatta jäinen, mutta nähtävästi seurajohdolla riittää vielä luottoa. Nottingham on sekä vähiten tehneiden että eniten maaleja päästäneiden joukkueiden listalla todella korkealla, eikä joukkueelta voi enää odottaa mitään.

Brightonilla on tässä matsissa etsikkoaika kääntää hieman laskusuhdanteinen jakso takaisin siihen suuntaan, mitä on parhaimmillaan nähty. De Zerbin miehistö on esittänyt kovan profiilin seuroja vastaan todella komeita suorituksia ja tasapainoton sarjajumbo jäänee tylysti jalkoihin. Sivussa jatkavat varmuudella Moussa Niakhate, Jack Colback sekä Omar Richards. Lisäksi Renan Lodi ja Lewis O’Brien saattavat olla yhä sivussa. Isäntä lähtee otteluun lähes parhaalla kokoonpanollaan ja pelivalinnaksi maistuu kotijoukkueen voitto nollapelillä.