Valioliiga su 24.04. klo 16:00

Brighton - Southampton

Jatkuuko Brightonin vakuuttava vire myös kotona? Loukkaantumiset ovat yhä riesana

Brightonilla riittää edelleen poissaolohuolia. Joukkue antoi Lontoossa lupaavia näyttöjä, mutta lunta tuli astetta pahemmin tupaan Manchester Cityn kustannuksella aiemmin kuluvalla viikolla. Jää nähtävksi, kuinka käy Southamptonia vastaan. Tasaista kamppailua voi odottaa ja molemmat joukkueet ovat meritoituneet tällä kaudella etenkin suurseuroja vastaan tulleiden kovien suoritusten myötä.

Shane Duffyn, Steven Alzaten sekä Leandro Trossardin pelaaminen on epävarmaa ja sivussa Brightonilla jatkavat varmuudella Jakub Moder sekä Yves Bissouma, joista jälkimmäinen kärsii pelikieltoaan. Vierailija saa pelaajatilanteestaan merkittävää etua, sillä ainoastaan maalivahti Alex McCarthyn paluu on yhä kysymysmerkki – mies on ollut todella pitkään sivussa. Kenttäpelaajisto on kuitenkin kunnossa, joten Ralph Hassenhüttl pääsee lokkilaumaa vastaan liikkeelle parhaalla kokoonpanollaan.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Isäntä hävisi aiemmin kuluvalla viikolla Manchester Citylle odotetusti. Loppunumerot 3–0 eivät toki mairittele, mutta kukaan ei varmasti odottanut yllätyksiä tuossa kamppailussa. Niitäkin on toki nähty – parissa aiemmassa ottelussaan Graham Potterin miehistö kaatoi lontoolaisjättiläisiä kaksin kappalein, kun se pelasi kovat vieraskamppailut ensin Arsenalia ja sitten Tottenhamia vastaan. Toki ei sovi unohtaa, että myös Southampton voitti tykkipaidat viimeistä edellisessä ottelussaan.

Isossa kuvassa joukkueet ovat pelanneet todella tasaisesti tällä kaudella, eikä ole suinkaan sattumaa, että ainoastaan yksi piste erottaa niitä sarjataulukon perättäisillä sijoilla. Isäntä on ollut viime aikoina melko vahva, vaikka poissaolojakin on. Vieraille on tarjolla etua pelaajatilanteessa, mutta toisaalta Brighton pääsee pitkästä aikaa kotiyleisönsä eteen. Tämä haisee pahasti tasurille, joten otetaan makoisa kerroin pois maltillisella panostuksella.

10 euroa pelirahaa