Valioliiga ke 16.03. klo 21:30

Brighton - Tottenham

Konttaako Tottenham lisää? Isännän pelaajatilanne on parantunut ja tappioputki katkolla!

Tottenhamille ei ole tiedossa mitään ilmaiseksi, kun se vierailee Brightonissa. Viikonloppuna joukkue hävisi vieraissa tiukassa taistelussa Manchester Unitedille, mutta keskiviikkona sillä olisi käytännössä pakkovoitto. Isäntä on hävinnyt viisi ottelua peräkkäin, mutta sitä ei voi aliarvioida – merkittävästi parantunut sairastilanne on ainakin hyvä uutinen joukkueen kannalta.

Brighton on ollut surkeassa vireessä, mutta enää ainoastaan Adam Webster sekä Adam Lallana ovat loukkaantuneina, joten kokoonpanotilanne on varsin vahva. Graham Potterilla oli esimerkiksi Enock Mwepu kokoonpanossa jo edellisottelussa, mutta minuutteja tälle ei vielä tullut – Tottenhamia vastaan tilanne lienee toinen. Vierailla sivussa jatkavat Ryan Sessegnon, Japhet Tanganga sekä Oliver Skipp.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Antonio Conten miehistö hävisi viime viikonloppuna Manchester Unitedille maalein 3–2. Joukkueen esityksestä jäi etenkin puolustuspelillisesti hieman huono maku, kun Cristiano Ronaldo pääsi rellestämään hattutemppuunsa lopulta suhteellisen helposti. Ainoat maalit lontoolaisille iski Harry Maguire (omiin) ja Harry Kane pilkulta. Tottenhamin pelaaminen ailahtelee, eikä siihen ole tulevassakaan kamppailussa luottamista.

Brighton pystyy parhaimmillaan haastamaan jopa sarjan kärkijoukkueet ja tälläkin kaudella se on napsinut isoja vastaan kovia pisteitä. Ei jaksaisi yllättää, jos Tottenham jälleen kerran konttaisi niin sanotun pakkovoiton edessä. Vieraissa ei ole ollut helppoa. Neljässä viimeisimmässä tilillä on yksi voitto sekä tappiot Burnleyä ja Unitedia vastaan. Lisäksi joukkue lähti lauluun FA Cupissa Middlesbroughn vieraana jäätyään tyystin maaleitta.

Pelivalinnaksi keskiviikolle otetaan kotivoitto tai tasapeli -kohde. Isännillä on ollut pieni kurimus päällä, mutta parantunut pelaajatilanne ja halukkuus satavat sen laariin. Tottenham on ollut epävarma, eikä tässä matsissa sen kannalta ole mitään varmaa.

10 euroa pelirahaa