Valioliiga la 08.10. klo 19:30

Brighton - Tottenham

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Antonio Conten Tottenhamin hyökkäyspään tähti yhä sivussa! Jatkuuko tukkoisuus sarjanelosen vieraana?

Artikkelin lopussa kerrotaan, kuinka tuplaat voittosi ilmaisen rahan avulla ja teet jopa 390€ Tottenhamin kustannuksella.

Viimeistään nyt on syytä todeta, että Brighton ei ole tullut pelleilemään alkaneelle Valioliiga-kaudelle. Viime viikolla joukkue kairasi vaiherikkaassa ottelussa Anfieldin nurmella 3–3-tasapelin Liverpoolia vastaan ja aiemmin se oli jo kaatanut esimerkiksi Manchester Unitedin sekä West Hamin vieraissa. Tottenhamin paluu maaottelutauolta on ollut kaikkea muuta kuin ruusuinen – jos vieraiden tehottomuus jatkuu, juhlii lokkipaitainen isäntä voittoa.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Brighton on ollut alkukaudella todella vahva joukkue Valioliigassa ja siitä kielii myös sarjasijoitus, joka on neljäs. Roberto De Zerbi korvasi Chelseaan siirtyneen Graham Potterin päävalmentajana, mutta tahti ei ole hidastunut. Ennen taukoa pelatussa edellisessä kotimatsissaan joukkue latoi Leicesterin verkkoon peräti viisi maalia. Viime viikonlopun ottelussa Liverpoolia vastaan kaikki De Zerbin miehistön maalit iskenyt Leandro Trossard on nyt paukuttanut parissa ottelussa neljä kaappia noussut Brightonin parhaaksi maalintekijäksi. Lisäksi Pascal Groß on onnistunut kolmesti ja Alexis Mac Allister neljä kertaa.

Brighton & Hove Albion

@OfficialBHAFC
See you tomorrow, Albion fans! 🏟️👋

Tottenhamin paluu tauolta on ollut tukkoinen ja se on joutunut heti koville. Tuleva matsi on jo kolmas maaottelutauon jälkeen ja parissa ensimmäisessä Antonio Conten miehistö onnistui ainoastaan kertaalleen maalinteossa. Viime viikonloppuna pelatussa Pohjois-Lontoon derbyssä Spurs oli täysin mankelissa, eikä Mestarien liigassa pelattu Frankfurtin vierailu vakuuttanut juuri enempää, vaikka tasuripiste tarttuikin kiikareilla matkaan. Dejan Kulusevskin puuttuminen tekee valitettavan suuren loven yläkerrassa ja lisäksi Emerson Royal on pelikiellossa alakerrasta katseltuaan punaista Emiratesilla. Japhet Tanganga sekä Lucas Moura jatkavat niin ikään sairastuvalla.

Kotivoitto ei yllättäisi lainkaan ja Uhmapelaajat pitää isäntää jopa orastavana ennakkosuosikkina. Kerroinasettelu on tällä hetkellä melko tasainen, mutta kotivoitolle tarjotaan jopa parempia kertoimia. Isäntä saanee mukavasti maalipaikkoja ja se on ollut huomattavasti suoraviivaisempi ja parempi viimeistelijä Tottenhamiin verrattuna. Pelivalinnaksi kelpuutetaan tasapeli ei vetoa -mallinen kotivoitto.

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Voit halutessasi tallettaa myös pienemmän summan, mutta ainoastaan ensitalletuksesi yhteydessä saat tuplamassit sekä voitot tuplana Tottenhamin kustannuksella.

Näin tuplaat talletuksen ja voitot:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto “Tasapeli – vedot palautetaan | Brighton” ja panosta talletuksesi + bonus.
4. Jos veto osuu, saat esimerkiksi sadan euron talletuksella 390€ eli voitot tuplana.

*ilman huippudiiliä voitto olisi esimerkkitalletuksella vain 195€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää