Valioliiga su 22.05. klo 18:00

Brighton - West Ham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

David Moyesin luotsaama West Ham saanee hyökkääjätähtensä takaisin kauden päätösottelussa

Brighton on ollut viimeisimmillä kierroksilla erinomaisessa iskussa, kun se on haalinut neljässä matsissa pari tasapeliä ja voittoa. West Ham on viimeiselle kierrokselle kova testi, mutta suuria tuloksellisia paineita ei isännillä ole. Vasarapaidoilla on edelleen ohut sauma Eurooppa-liigaan ja sijoitukseen kuuden joukossa, mutta ainakin seiskapaikka on varma.

David Moyesin West Hamilla loppui keväällä bensa kesken, mutta joukkueen kausi on silti ollut isossa kuvassa todella vahva. Ryhmä palaa ensi kaudeksi eurokentille, mutta vielä on hieman epäselvää, onko paikka Konferenssi- vai Eurooppa-liigassa. Jos Manchester United häviäisi Selhurst Parkilla, olisi lontoolaisilla saumat kiilata ensi kaudella Erik ten Hagin komentoon siirtyvän ryhmän ohi.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

West Ham United

@WestHam
Mark Noble's final training session as a Hammer ⚒😢

@Noble16Mark x @_DeclanRice

#MN16

Pelaajatilanteiden osalta kummallakaan ryhmällä ei ole hätää. Brightonilta puuttuvat ainoastaan Jakub Moder sekä Jeremy Sarmiento ja West Hamilta sivussa ovat varmuudella ainoastaan Angelo Ogbonna sekä Issa Diop. Moyes saanee Said Benrahman takaisin kehiin kauden viimeisessä kamppailussa – mies huilasi edellisviikonloppuna 2–2-tasapelissä Manchester Cityä vastaan.

Etenkin hyökkäyspelaaminen on kulkenut molemmilla joukkueilla ja tulosta on tuntunut tulevan mainiosti. On syytä muistaa, että tuloksellinen tarve on vierailla kuitenkin isompi. Jos isäntä esimerkiksi menee ottelussa johtoon, on Moyesin ja kumppanien tehtävä entistäkin enemmän aloitteita. Näitä toki nähtäneen muutenkin ja ottelun alusta saakka, kun kyseessä on West Ham. Helppoa vastusta lokkipaitainen isäntä ei kuitenkaan tarjoa ja sillä on kykyä rokottaa virheistä kliinisesti. Pelivalintana toimii yli 2,5 maalia -kohde.