Valioliiga ma 22.01. klo 21:45

Brighton - Wolves

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Selviääkö Wolves kuivin jaloin, kunhan Cunhan vire jatkuu? Tehokkaasti tulosta syntyy myös Brightonilla!

Toissa viikonloppuna käynnistynyt Valioliiga-kierros on ollut pitkä kuin nälkävuosi, mutta nyt loppu häämöttää. Mielenkiintoa piisaa viimeistä pelattavaa ottelua myöten, sillä vahvassa vireessä oleva ja aktiivisesti pelaava Wolves haastaa vieraskentällä viihdyttävän Brighton & Hove Albionin. Isäntä kaatoi edellisessä kotikamppailussaan viime vuoden lopussa Tottenhamin suvereenilla esityksellä maalein 4–2.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta kierrätysvapaana ilmaisvetoja jopa 50€ edestä.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Tulivoimaisella isännällä on edellytyksiä vaikka mihin. Roberto De Zerbin miehistö on vakuuttanut varsinkin hyökkäyssuuntaan ja tintannut peräti 38 maalia 20 ottelussa, mikä on seitsemänneksi eniten kaikista Valioliiga-joukkueista. Sairastuvalla ovat Joel Veltman, Julio Enciso, Tariq Lamptey, Ansu Fati, Igor Julio, Solomon March, Simon Adingra sekä Kaoru Mitoma. Brightonissa on yllättävän syvät rivit, joten pitkä poissaolijoiden lista ei sinänsä tuo merkittävää kilpailuetua vastustajille – tuoreemmista menetyksistä Mitoma ja Adingra osuvat kuitenkin kovaa.

LiveScore

@livescore
Matheus Cunha's last 11 matches:

5 Goals ⚽️
5 Assists 🎯

Wolves on mättänyt tällä kaudella 30 maalia, mitä ei meinaa vieläkään uskoa. Joukkueen yleinen ilme ja koko pelillinen ideologia tuntuu muuttuneen viime kaudesta merkittävästi. Gary O’Neil otti valmennusvastuun ja luotsaa joukkuettaan tällä hetkellä vahvoihin, tasapainoisiin ja aktiivisiin esityksiin. Tulostakin on tullut, mikä on tietysti pääasia. Viiden ottelun kuntopuntarilla O’Neilin miehistö on sarjan viidenneksi paras kymmenellä pisteellä. Esimerkiksi Matheus Cunha joukkueen hyökkäyksessä on pystynyt suorittamaan tulosten ja tilastojen valossa tällä ajanjaksolla sarjan kärkihyökkääjien tahdissa.

Vieraiden poissaolotilanne on hieman isäntiä parempi, mutta Hee-Chan Hwangin menetys Aasian mestaruuskisoihin on kivulias – toki Cunhan huippuvire hieman helpottaa. Boubacar Traoré sekä vahvasti suurempiin seuroihin liitetty Rayan Ait-Nouri ovat niin ikään Afrikassa. Loukkaantuneina ei ole ketään, mutta João Gomes on pelikiellossa ja Jonny hyllytettynä.

Lähtökohdat kamppailuun ovat kiinnostavat ja molemmat joukkueet ovat osoittaneet pystyvänsä mukautumaan erinomaisesti vastustajiensa pelitapoihin. Odotettavissa on, että Brighton hallitsee pelivälinettä, mutta Wolves ei ole pöllömpi joukkue tilanteenvaihdoista ja vastaiskuista – erityisesti vahvassa iskussa olevaan Cunhaan kohdistuu katseita viimeistelyn osalta. Isossa kuvassa joukkueilla on todella samankaltaisia vahvuuksia. Pelivalinnaksi on tässä kohtaa pakko nostaa yli 3,5 maalia -kohde, jolle tarjoillaan erinomainen kerroin. Tekopaikkoja tulee takuulla tarpeeksi ja molemmissa päissä.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon (5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Yhteensä – yli 3,5 maalia kertoimella 2,50.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon (1–5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.