ma 31.12. klo 11:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Brisbane ATP: John Millman – Tennys Sandgren | Kaksi vakuuttavaa syöttäjää vastakkain kauden avauksessa

Uusi tenniskausi pyörähtää todenteolla käyntiin maanantaina ja yksi käynnistyvistä turnauksista on Brisbanen ATP – turnaus. Avauskierroksesta lähtien luvassa on tasokkaita otteluita ja ensimmäiseksi suurennuslasin alle päätyy kotimaassaan pelaavan John Millmanin (ATP 38.) sekä yhdysvaltalaisen Tennys Sandgrenin (ATP 61.) kohtaaminen.
Millman on yksi australialaisista lahjakkuuksista, jolta löytyy osaamista niin palloralleissa, kuin syöttöpelistäkin. Millmanin viime kausi meni loppua lukuunottamatta varsin mukavasti – australialainen loukkaantui ikävästi kauden viimeiseksi jääneessä ottelussaan Nikoloz Basilashviliä vastaan Pariisin ATP – turnauksessa. Jalkavamma ei kuitenkaan todennäköisesti vaivaa enää, sillä miehellä on ollut kaksi kuukautta toipumisaikaa ennen uutta kautta.
Millman on tasaisen varma syöttäjä, ja hänen pelinsä perustuu tasaiseen suorittamiseen joka osa-alueella. Millman on varsin hyvä palauttaja niin kämmen, kuin rystypuoleltakin, mutta hänen paras ominaisuutensa on hyvä liikkuminen. Lieväksi heikkoudeksi Millmanille voidaan lukea ehkä hieman tavallista huonompi kovien syöttöjen palautustaito.

Lyö 20€ riskitön veto nuorten MM-kisoihin!

Sandgren perustaa pelinsä erittäin pitkälti hurjaan syöttöpeliin, mutta hänen palloralliosaamistaankaan ei sovi aliarvioida. Sandgren pystyy hyvinkin takomaan kolmattakymmenettä läpisyöttöä ketä tahansa vastaan, mutta lievänä ongelmana miehellä on ollut läpi vuosien epätasaisuus otteluiden välillä. Palloralleissa jenkki on parhaimmillaan päästessään pelaamaan verkolla. Viime kauden loppupuoli meni myös Sandgrenilta hyvin pitkälti penkin alle hänen hävittyä kaksi haastajaturnauksen ensimmäisen kierroksen ottelua suoraan kahdessa erässä.
Kauden ensimmäiset ottelut ovat hyvin usein todella tunnustelevaa ja varovaista peliä, ja sitä on odotettavissa tässäkin ottelussa. Vahva syöttäjäkaksikko tuonee pelioverit kotiin helpohkosti, mutta myös eräoveri kelpaa lapulle hyvän kertoimen ansiosta.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ