pe 22.12. klo 21:45

Bristol C - Hull

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tuulipuvut kahisevat aikaisilla markkinoilla – tuloksiaan parempi ideajoukkue lapulle!

Joulu on tunnetusti vilkasta aikaa Englannin futiskentillä, ja perheenäitien kauhuksi saarivaltakunnassa maltetaan vetää henkeä vain joulupäivänä. Perjantaina kurkistetaan myös Championshipin puolelle, missä onkin mukava ottelu vetoja ajatellen: alemmassa keskikastissa oleva Bristol City isännöi play off -paikalla patsastelevaa Hullia. Vuodenvaihteessa pelataan niin paljon, että lyhyessä ajassa pystyy hyvällä runilla parantamaan sijoitustaan paljonkin.

*Tsekkaa tästä joulukuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Bristol City on jo jonkun aikaa esiintynyt tuloksiaan paremmin, ja voitto laadukkaasta Sunderlandista tuli kovan työn kautta. Vieraat hallitsivat palloa, mutta City oli viimeistelyssä juuri vaadittavan verran terävämpi. Tämän ottelun poissaolotiedot ovat vielä ennenaikaisia, mutta viikonloppuna Liam Manningilta puuttui muonavahvuudesta kourallisen verran pelaajia. Näistä ainakin Nahki Wellsin pitäisi olla jo pelikunnossa perjantaina.

Hull hyödynsi Cardiffin vaisuuden viikonloppuna, ja oli ottelussa aivan suvereeni. Pienen suvantovaiheen jälkeen tiikerien peli sujuu jälleen mainiosti, eikä tämmöisenä nousukarsinnat ole mitenkään mahdoton tavoite: Hull on ollut melko hyvin pisteittensä väärti. Viime viikonloppuna Hullin kokoonpanotilanne oli oikein mainio, sillä vain pari pelaajaa oli poissa. Näin ollen Liam Roseniorilla on vaihtoehtoja avauksen suhteen.

Sarjataulukkopetsarit ovat viikon alkuvaiheessa pistäneet panoksia Hullille, joten nousseilla kertoimilla nyt päästään isäntien kyytiin. Vaikka Hull hieman vahvempi yhdistelmä onkin, on Bristol City kotonaan tähän matsiin suosikki, ja kotivoittoa vedetään silmää räpäyttämättä.

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille
2. Avaa pelitili ja talleta 10-50€
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Bristol City kertoimella 2.55.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.