FA Cup su 08.01. klo 14:30

Bristol City - Swansea

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Molemmat joukkueet tulevat cupiin alamaissa – kertoimissa on hieman ihmeteltävää!

FA Cupin sunnuntai avataan Championshipin jäsentenvälisellä kamppailulla Bristol Cityn ja Swansean välillä. Kumpikaan ei ole varsinaisesti riehunut sarjassa, ja sijoitukset ovat alemmassa keskikastissa – isännillä jopa hälyttävän lähellä putoamisviivaa. Molemmat ovat viettäneet edeltävät viikot sarjassa pientä suvantovaihetta, joten onkin mielenkiintoista nähdä, miten korkealla prioriteetilla FA Cup on agendalla.

Bristol Cityn edellinen voitto on neljän viikon takaa heikosta Rotherhamista. Sen jälkeen neljästä ottelusta on onnistuttu tirpomaan vain kaksi tasapelipistettä. Sinällään viime otteluista saalistetut tasapelit eivät ole tulleet huonoja joukkueita vastaan, joten ehkä Nigel Pearsonin yllä viipyilevillä tummilla pilvillä on hopeareunukset. Kokoonpanoon voi olla odotettavissa cupiin pieniä muutoksia.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Bristol City FC

@BristolCity
Three days to go! 🏆

Secure your seat: 👇

Swansean ainoa täysi pistepotti viime ajoilta on ennen uutta vuotta otettu rökälevoitto varamiehisestä Watfordista. Alkuviikosta kotona kärsitty tappio sarjan kärjessä viilettävälle Burnleylle oli ymmärrettävä, eikä esityksessä ollut sitä paitsi mitään hävettävää. Myös vierailla kokoonpano elää hieman – pari pelaajaa jätetään sivuun mahdollisen myynnin varalta.

Swansea on joukkueista hieman vahvempi, muttei Bristol City aivan niin huono ole, että sen pitäisi kotona olla selkeä altavastaaja olla. Äänestetään siis Bristol Cityä neljännelle kierrokselle – Mr Green tarjoilee lähes kolmen kerrointa, johon täytyy vastata pikku ostoksella – ja jos Mr Green ei ole sinulle tuttu, niin nyt kannattaa viimeistään tutustua!