ma 29.04. klo 20:00

Brommapojkarna - Göteborg

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Brommapojkarna on yksi alkukauden kovimmista yllättäjistä – kostautuuko Göteborgin tehottomuus jälleen?

Maanantaina Ruotsin Allsvenskanissa kierros päättyy neljään otteluun ja yksi illan taistoista käydään Brommapojkarnan sekä Göteborgin välillä. Vaikka takana on vasta viisi kierrosta, on joukkueiden väliset voimasuhteet ehtinyt muuttumaan runsaasti. Vierailla esitykset on olleet odotetun vaisuja, kun puolestaan BP on nostanut osakkeitaan kovalla tahdilla.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kotijoukkueen kohdalla odotukset kauden alla oli sarjan häntäpään tuntumassa yhdessä Halmstadin sekä sarjanousijoiden GAISin ja Västeråsin kanssa, mutta toistaiseksi esitykset on olleet erittäin hyviä. Mitään valtavia päänahkoja ei ole vielä irronnut, mutta ainoa tappio tuli kärkipään Häckeniä vastaan lukemin 4-3 ja kyseisestä matsista BP olisi maaliodottamien perusteella voinut ainakin pisteen ottaa. Puolustuspeli on edelleen jokseenkin arvoitus, mutta hyökkäyksen isännät on saanut heti alusta alkaen rullaamaan erittäin vahvasti.

Allsvenskan

@AllsvenskanSE
Resultat ➕ Tabell

Höjdpunkter från #Allsvenskan 👉 brnw.ch/21wJdn8

Göteborg hävisi kauden avausottelun Djurgårdenille lukemin 1-4 ja sen jälkeen tarjolla on ollut varsin vähämaalisia nyhjäyksiä. Toistaiseksi ainoat pistesuoritukset on olleet vierasvoitto Kalmarista lukemin 0-1 ja 1-1 tasapeli Norrköpingiä vastaan. Kelvollisella puolustamisella Göteborg pystyy roikkumaan tuloksessa mukana, mutta maalipaikkojen luomisessa on ollut vaikeuksia ja viimeistely on ollut sitäkin heikompaa. Poissaolijoita löytyy jonkin verran, mutta mainittakoon kenties tärkeimpänä Arbnor Mucolli.

Myös markkinakin on kääntänyt BP:n jo suosikiksi, mutta Uhmapelaajien arvioilla kotiviheriöllä ero on vieläkin suurempi ja siispä lapulle napataan isäntien voittoa 2,37 kertoimella. BP:n kohdalla voi hyvinkin olla että taso vielä palautuu lähemmäs alun odotuksia, mutta toistaiseksi meno on ollut erittäin lupaavaa. BP:llä alkukaudesta avaukseen kuuluneista pelaajista kaksi edellistä ottelua sivussa olleiden Daleho Irandustin sekä Wilmer Odefalkin pelikunto on vielä epävarma.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.