Allsvenskan pe 21.07. klo 20:00

Brommapojkarna - Hammarby

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Brommapojkarnan alamäki on alkanut – poistuuko Hammarby jälleen viheriöltä voittajana?

Allsvenskanissa kierros päästään iskemään tulille perjantaina Hammarbyn matkatessa Brommapojkarnan vieraaksi. Sarjataulukon osalta Hammarby on vain hieman isäntien yläpuolella, mutta pelillinen taso on vieraiden puolella jopa selvästi korkeammalla ja vierasviheriölläkin se nousee selväksi suosikiksi. Joukkueet kohtasivat kesäkuussa ja silloin Hammarby vei matsin kotona ansaitusti lukemin 2-1.

*Tsekkaa tästä heinäkuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

BP aloitti kauden pirteästi saalistaen mukavan määrän pisteitä, mutta odotetusti suunta on viime aikoina kääntynyt alamäkeen. Edellisellä kierroksella tuli neljäs peräkkäinen tappio Allsvenskanin puolella, mutta ei kyseessä tosin täysi epäonnistuminen ollut. Häcken vei lopulta voiton lukemin 4-2 ja kotivoitto oli kaikista todennäköisin lopputulos, mutta BP onnistui luomaan varsinkin toisella jaksolla kelvollisen määrän paikkoja. Komea nousu loppuhetkillä oli tuoda pisteen, kunnes BP romahti lisäajalla päästäen kaksi maalia.

BK Häcken

@bkhackenofcl
Seger 😍

4–2-seger mot Brommapojkarna efter två sena mål av nyförvärvet Amor Layouni.

#bkhäcken

Siinä missä isäntien tahti on hiipunut, on Hammarby saanut kauden edetessä paremmin otetta ja viime aikoina voittoja on kertynyt hyvällä tahdilla. Viimeisimpänä Kalmar kaatui tehokkaan alun jälkeen lukemin 3-1. Hammarby on saanut hiljalleen päästettyjen maalien lukemia alaspäin, mikä ei sinänsä suurena yllätyksenä tule, sillä alkukaudesta omassa päädyssä oli myös hieman huonoa tuuria mukana maaliodottamiin nähden.

Uhmapelaajat saa Hammarbyn vieraissakin selkeäksi suosikiksi ja siispä vetovalinta osuu vieraiden suuntaan. Lapulle otetaan Hammarby +0 tasoituksella, eli toisin sanoen tasapelillä saadaan panos takaisin ja vierasvoitto tuo rahaa kassaan. Kokoonpanojen osalta Hammarbyn puolelta Shaquielle Pinas on mahdollisesti sivussa alakerrasta, mutta se ei vielä vieraiden korttitaloa kaada.