la 01.06. klo 16:00

Brommapojkarna - Malmö

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Isännät eivät parkkeeraa bussia, vaikka Ruotsin ykkönen tulee kylään – mitenköhän käy?

Allsvenskanin alemmassa keskikastissa majaileva Brommapojkarna ei voisi kovempaa tehtävää lauantaina saada, sillä kylään tulee koko sarjaa johtava Malmö FF. Malmön johto sarjassa on kuusi pistettä, mutta se on pelannut toisena olevaan Djurgårdeniin verrattuna yhden ottelun enemmän. Tusinasta ottelusta on joka tapauksessa tullut vain yksi tappio, joten hallitseva mestari on hyvässä iskussa.

Riskitön veto ja todella hyvä toimisto – ota Nubet salkkuun!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Bromman ylpeys on pelannut aivan mukiinmenevän alkukauden, mutta kotimenestys on toistaiseksi jäänyt melko vaatimattomaksi. Silmiinpistävää on otteiden iso heittely, sillä hyvänä ja huonon päivän ero näyttää todella suurelta. BP:n kunniaksi on sanottava, että joukkue ei parkkeeraa bussia, vaan pyrkii tekemään omaa peliä hyvääkin joukkuetta vastaan. Nikola Vasic on pyssyttänyt toistaiseksi kuusi maalia Brommapojkarnalle.

Malmön syömähammas on yhdeksällä osumalla maalipörssin kärjessä viilettävä Isaac Kiese Thelin. Malmö tulee tähän matsiin lyhyemmällä levolla, sillä viikolla se pelasi kotona Elfsborgia vastaan – tuloksena 2-1 voitto. Kaikki eivät olleet tyytyväisiä niukkaan voittoon, mutta se johtuu siitä, että Malmö on ollut tällä kaudella niin sairaan hyvä. Keskikentän Sebastian Nanasi puuttui viikkopelistä, ja häntä kaipailtaisiin mukaan. Niklas Moisander on poissa.

Malmö lähtee vetokuitille. Otetaan kieppiä vähintään kahden maalin voitosta, sillä tässä on myös repeämisvaaraa – johtuen BP:n ennakkoluulottomasta otteesta. Maaliodottama on tässä matsissa kohollaan. Jokainen määrittelee oman riskitason – Nubetilla on tarjous kohdallaan!

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto Malmö -1.5 ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.