PDC pe 16.12. klo 23:00

Brown K. - Hempel F.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kertoimet pahasti pielessä – Hempelin massiivinen kerroin tuo lähes ilmaista rahaa!

Dartsin World Championship -turnauksen avauskierros jatkuu perjantaina 16. päivä joulukuuta pelattavilla otteluilla. Vedonlyönnin kannalta yksi päivän mielenkiintoisimmista otteluista on Keegan Brownin ja Florian Hempelin välinen ottelu, joka pelataan avauskierrokselle tuttuun tyyliin paras kolmesta pelistä -formaatilla.

Ottelu alkaa klo: 23:00. Hempel on allekirjoittaneen papereissa massiivinen ennakkosuosikki. Herra on viimeiset kuukaudet farmannut Saksan turnauksissa selvästi heikompitasoisia heittäjia vastaan, ja rakentanut tarvittavaa itseluottamusta mestaruuskisoja varten. Sitä ennen Hempel pystyi tasaisesti haastamaan jopa maailman kärkeä – Brown ei.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Brown on viiden ottelun tappioputkessa. Herran heittäminen ei ole ollut kaunista katseltavaa, sillä edes paineettomat Players Championship -turnaukset eivät ole menneet herralta putkeen. Hempelille on tarjolla todella kovaa kerrointa, sillä ennakkoasetelmien mukaan Brownilla ei ole mitään mahdollisuuksia ottelussa.

Hempelin loistokertoimeen isketään kiinni kovasti. Tätä ei kannata missata, sillä kerroinasettelu on pahasti pielessä.

PDC Darts

@OfficialPDC
It started with Dennis Priestley in 1994, and we've had 10 different Champions since!

Who will lift the trophy in 2022/23?

The 30th PDC World Darts Championship starts TODAY 🙌