ma 17.04. klo 13:30

Bublik - Ruusuvuori

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tälle vastustajalle ei massakenttä sovi alkuunkaan! Kääntyykö Ruusuvuoren kurssi?

Huikeassa lennossa Yhdysvalloissa kovalla alustalla olleen Emil Ruusuvuoren massasesongin alku Monte Carlossa oli suuri pettymys. Mies pääsi kuin pääsikin Lucky Loserina varsinaiseen kisaan, vaikka pullahti karsinnoissa pihalle. Heti avauskierroksella tšekkikomeetta Jiri Lehecka pyyhki kuitenkin suomalaisella lattiaa. Edellisessä päivityksessä toistaiseksi parhaalle maailmanlistasijalleen (ATP 37.) yltänyt Ruusuvuori hakee seuraavaksi vauhtia Barcelonan massaturnauksessa, jossa avausvastustajaksi on arvottu ylisuurella riskillä pelaava Aleksander Bublik (ATP 53.).

Ruusuvuoresta on kenties kehittymässä kovien alustojen erikoismies, mutta ei pidä unohtaa suomalaisen monipuolisuutta. Vaikka meno massalla ei ollut heti alussa toivotun raikasta, on aiemmat suoritukset syytä muistaa. Kestävyys ja tasaisuus ottelujen sisällä on kuitenkin loppupeleissä yksi suomalaisen vahvuuksista, kuten myös liikkuminen ja pisteen rakentaminen. Kaikki edellä mainituista ovat ominaisuuksia, jotka tukevat pelaamista massalla. Toisaalta ne ovat myös ominaisuuksia, joissa Bublik jää auttamatta kakkoseksi.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Barcelona Open Banc Sabadell

@bcnopenbs
Esto ha sido lo mejor del Día 1⃣

@atptour | @ATPTour_ES | #BCNOpenBS

Miehet kohtasivat viime kaudella niin ikään Barcelonassa lähes päivälleen vuosi sitten. Tuolloin oli päivänselvää, kumpi pelimanneista ei sovi massalle ja kumpi sopii. Ruusuvuori voitti ottelun 0–2 (3–6, 1–6). Tulisella lyöntiarsenaalilla varustettu kazakstanilaispelaaja Bublik tiedetään upeista hyökkäyksistä ja ohituksista sekä pääasiassa toimivasta hyökkäyspelaamisesta. Miehen pelityyli ja onnistumiset perustuvat kuitenkin suuriin riskeihin eli pienten marginaalien lyönteihin sekä lyhyisiin pisteisiin. Niistä ei massalla ole samanlaista hyötyä kuin esimerkiksi kovalla alustalla – ei ainakaan Ruusuvuorta vastaan.

Bublikin sesonki massalla alkoi yhtä huonosti kuin Ruusuvuorella. Ensimmäisellä kierroksella tuli lähtöpassit Monte Carlossa, mutta karsintoja mies ei joutunut pelaamaan. Tosin suurturnauksen karsinnat voi tässä vaiheessa olla suomalaisen etu, koska hiljattain tällä alustalla pelattuja on takana pari enemmän. Ruusuvuoren kuuluu lähteä otteluun suosikkina, mutta Uhmapelaajien mielestä suomalainen on näistä lähtökohdista jopa huomattavasti selvempi ennakkosuosikki kuin kertoimet antavat olettaa. Betsit isketään maksimipanostuksella pelitasoituksen (Ruusuvuori -2,5) kautta eli veto osuu, kun Ruusuvuori voittaa vähintään kolmen gamen erolla.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Pelin tasoitus – Ruusuvuori -2,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Pelin tasoitus – Ruusuvuori -2,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 44€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.