Filip Krajinovic – Borna Coric

pe 26.04. Klo 12:00

Massaspesialisti lähtee kaatamaan Borna Coricia!

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Budapestin ATP-turnauksessa ollaan päästy jo puolivälieriin, ja tässä ottelussa onkin mielenkiintoinen parivaljakko. Serbialainen massakone Filip Krajinovic kohtaa kovalla ja nurmella viihtyvät kroatialaisen Borna Coricin. Kerroinasettelu on mielenkiintoinen, sillä markkina on asettanut miehet samalle lähtöviivalle. Hämäävätkö ATP-rankingin sijoitukset liikaa?

Krajinovic tunnetaan erinomaisena massapelaajana, ja hyvänä kovan kentän työmyyränä. Krajinovicin vahvuusalueisiin ei syöttö niin isossa roolissa kuulu, mutta ylemmän keskikastin syöttäjästä voidaan puhua. Sen sijaan Krajinovicin pelaamisessa esiin nousevat nopeus, ulottuvuus sekä erittäin hyvät sijoittelu- ja palautustaidot. Krajinovic on parhaimmillaan palloralleissa, ja pystyy suorittamaan tarvittavat kylmähermoiset voittopallot.

Krajinovicin turnaus on lähtenyt erinomaisella tavalla liikenteeseen. Ensimmäisessä ottelussa hän kohtasi Andreas Seppin, ja nappasikin kaikin puolin tyylipuhtaan voiton tästä. Toisella kierroksella Radu Albot sai kyytiä Krajinovicin juoksuttaessa häntä ympäriinsä. Krajinovic mursi peräti neljä kertaa Albotin syötön, ja voitti 1. palautuksistaan puolet. Tämä kertoo jo serbin palautuspelaamisesta jonkin verran.

Riskitön 50€ veto – voitoilla ei kierrätystä!

Coric on puolestaan kovalla kentällä ja nurmella parhaimmillaan. Tämä johtuu osittain miehen syöttötaidoista, sillä kova ja tarkka ykkössyöttö on melkoisen painava keskinkertaiselle palauttajalle. Coricin palautuspelaaminen on ylempää keskikastia, mutta ei sillä vielä hätyytellä kärkipelaajia missään nimessä. Coric pystyy haastamaan peleissä myös massaspesialisteja, mutta myös varianssi alustalla on suurta, ja tästä syystä kärkipää menee menojaan.

Coric aloitti turnauksensa Robin Haasea vastaan, ja pääsikin pelaamaan ihan täyspitkän ottelun. Haase pystyi venyttämään ottelun aina kolmanteen erään saakka, missä joutui taipumaan viimeisellä syöttövuorollaan Coricin onnistuessa toisella murtopallolla. Coric pelasi kaiken kaikkiaan melko hyvän ottelun, vaikka parempaakin peliä häneltä on nähty. Tänään vastustaja on todella massakenttien jyyrä, jolta löytyy myös hyvä syöttö, joten pulassa ollaan, ellei pelaaminen parane entisestään.

Kerroinasettelu on pienesti pielessä, sillä Krajinovicin tulisi olla ehdottomasti lievä ennakkosuosikki. Coricilla on potentiaalia viedä ottelu, ja siksi uskommekin, että tämänkin kierroksen peli etenee aina kolmanteen erään saakka. Vetolapulle napataan pelioveri isommalla panoksella, ja Krajinovicin voittoa hieman pienemmällä.