NHL ti 23.11. klo 02:00

Buffalo Sabres - Columbus Blue Jackets

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lisääkö Columbus Buffalon tuskaa?

Columbus Blue Jacketsin pitkä vieraskiertua päättyy ensi yönä Buffalo Sabresia vastaan. Columbus on ehkä reissannut viime aikoina paljon, mutta helppoa ei ole ollut Buffalollakaan. Sabres lähtee otteluun väsyneenä, kun seura koki viime yönä raskaan tappion New York Rangersin käsittelyssä. Pidämme Columbusta ylivoimaisena ennakkosuosikkina, ja kun tarjolla on myös maistuvaa kerrointa, iskemme lapulle Blue Jacketsin vierasvoiton.

Buffalo ei varsinaisesti ole alittanut odotuksia tällä kaudella, sillä odotukset olivat jo valmiiksi nollassa. Viimeisistä kymmenestä pelist äonkin tullut kahdeksan tappiota. Buffalon bravuuriksi viime vuosien aikana onkin muodostunut kelvollinen alkukausi, sitä seuraava tappioputki ja lopullinen selkärangan katkeaminen. Tapahtuiko se viime yönä? Rangers teki Buffaloa vastaan voittomaalin, kun pelikellossa oli aikaa 0,4 sekuntia. Joukkue alkoi pelkäämään voittoa jo hyvissä ajoin ja puolustus lörähti täydellisesti kahdessa viimeisessä maalissa. Mahtaa kirvellä.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Columbuksen voi sen sijaan sanoa olevan oikea NHL-joukkue. Kymmenestä viime matsista joukkue on voittanut kuusi, ja tappioistakin pääosa on tullut vain yhdellä maalilla. Vahvojen tulosten taustalla on tulinen maalintekopeli. Viimeisten viiden matsin aikana Columbus on iskenyt 3,6 maalia ottelua kohden. Erityismaininnan ansaitsee Boone Jennerin ykkösketju, joka on ollut hurjassa vireessä. Työmyyräpelaajana tunnettu Jenner onkin jo latonut 15 ottelussa tehot 9+2=11. Buffalon joukkueesta samanlaista maalinsylkijää ei löydy.

Tälläkin kaudella Buffalo on esiintynyt niin heikosti, että Pohjois-Amerikassa käydään keskustelua siitä, pitäisikö seuran edes olla NHL:ssä. Joukkuetta on vaikeaa aliarvioida. Nyt Sabres lähtee vielä otteluun väsyneenä ja sydän särjettynä. Vaikka peliä miten päin katsoo, tästä on vaikeaa löytää muuta pelivalintaa kuin Columbuksen vierasvoitto.