NHL la 13.11. klo 02:00

Buffalo Sabres - Edmonton Oilers

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Venyttääkö Edmonton Buffalon tappioputkea?

Buffalo Sabres tarpoo jo viiden ottelun tappioputkessa. Putken katkaisu ei näytä järin todennäköiseltä, sillä vastaan seuraavaksi tulee tulikuuma Edmonton Oilers. Buffalolla on puolellaan lepoetu, joka selittää osin Edmontonin korkeahkoa kerrointa. Lepoedusta huolimatta näemme Edmontonin vierasvoiton houkuttelevana pelivalintana.

Buffalo on hävinnyt viisi peräkkäistä ottelua, mikä ei ole mikään ihme. Joukkue ylisuoritti alkukaudesta, kun vastustajien peli ei ollut vielä hyvin kasassa. Kauden edetessä joukkueiden todelliset tasoerot nousevat esiin ja niin on käynyt nytkin. Viime kesän aikana Buffalo kauppasi kaikki parhaat pelaajansa pois ja vain luurankomiehitys on jäljellä. Joukkueen tilanteesta erityisen surkean tekee se, että ainoa tähtitason hyökkääjä Victor Olofsson on loukkaantuneena.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Edmontonin kohdalla kannattaa miettiä, kuinka isosti väsymys joukkueen otteisiin vaikuttaa. Oilers pelasi viime yönä Boston Bruinsia vastaan ja joutuu nyt lentämään varsin lyhyen lentomatkan Buffaloon. Connor McDavid ja Leon Draisaitl ovat tottuneet huhkimaan isoja minuutteja illasta toiseen. Joukkueen hyökkääjät ovat muutenkin varsin vikkeläjalkaisia, joten emme usko väsymyksen vaikuttavan heihin tavalliseen tapaan. Sen sijaan väsymys ja matkustaminen voivat näkyä puolustajissa ja maalivahdeissa.

Joukkueiden tasoero on valtava. Edmontonissa pelaa kaksi maailman parasta hyökkääjää, kun taas Buffalosta ei voi laittaa yhtään nimeä edes 100 parhaan NHL-pelaajan listalle. Edmonton on hävinnyt koko kauden aikana vain kaksi matsia, kun taas Buffalon tappioputki alkaa venyä jo kiusallisen pitkäksi. Viime yön kuluttava peli Bostonia vastaan nostaa Edmontonin voiton riskiä mutta samalla myös kerrointa. Silti näemme kertoimessa paljon ilmaa ja iskemme kupongille kakkosen Edmontonin vierasvoitolle.