NHL la 08.04. klo 19:30

Buffalo Sabres - Carolina Hurricanes

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Suomalaismaalivahtia nöyryytetään! Saunottavatko Luukkosta seuraavana Hurricanesin maanmiehet?

Lauantai-illasta ei mielenkiintoa puutu, kun tarunhohtoisessa vastakkain luistelevat Buffalo Sabres sekä vahvasti suomalaisedusteinen Carolina Hurricanes. Vierailija yrittää pestä kasvonsa rumasti numeroin 3–0 kärsimänsä Nashville-tappion jälkeen. Hurrikaanilauman pelinopeus ja iskukyky etenkin hyökkäyspäässä ovat yleisesti tiedossa – joukkue on myös erittäin vaarallinen ylivoimalla, kun sille päälle sattuu. Onnistuuko Sabres lyömään luukut kiinni? Edellinen ottelu ei voitosta huolimatta vakuuttanut!

Jos oli Hurricanesilla vaikeaa pari päivää sitten, sama koskee myös isäntiä. Lopulta joukkue voitti kuin voittikin Detroit Red Wingsin rangaistuslaukauksille venyneessä kamppailussa. Edes runsasmaalisessa NHL:ssä ei voi kuitenkaan erityisen tyytyväinen olla, jos imuroi kuusi maalia omiin ja näin kävi Buffalolle loppunumeroin 7–6 ratkenneessa ottelussa Michiganissa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Vierailla sairastuvalla ovat tutut nimet Max Pacioretty, Ondrej Kase sekä koko loppukautensa loukkaantumisen vuoksi menettävä Andrei Svetšnikov. Tietysti tämänkaltaisen tehohyökkääjän poistuminen tekisi loven minkä tahansa joukkueen hyökkäyskalustoon, mutta Rod Brind’Amurin miehistössä rivit ovat syvät ja ratkaisijoita riittää. Kenties Jesse Puljujärvelle on vaikeasti alkaneesta Carolina-taipaleestaan huolimatta tarjolla seuraava näyttöpaikka jo puhvelipaitojen vieraana.

Carolina Hurricanes

@Canes
A timeline cleanser for your Friday

Sabresilla sairastuvalla jatkanee edelleen Craig Anderson, mikä tarkoittanee väistämättä lisää vastuuta Ukko-Pekka Luukkoselle, jota on viime aikoina nöyrytetty vähintäänkin riittävästi. Voisi kuvitella, että vierailla on jonkin verran hampaankolossa, kun tulokset eivät kaikilta osin viime aikoina ole tyydyttäneet. Näinköhän Luukkonen pääsee jälleen kunnon lauantailöylyihin suomalaistähtien, kuten Jesperi Kotaniemen, Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen heilutellessa tahtipuikkoa?

Uhmapelaajat uskoo, että Carolina palaa yhden tappion jälkeen takaisin voittokantaan. Joukkueiden edelliset kohtaamiset kuluvalla kaudella ovat sujuneet vahvasti hurrikaanimerkkisinä eikä tähän ole muutosta luvassa. Kahden viimeisimmän keskinäisen ottelun yhteismaalit kirjataan 10–4-lukemin ja vierailija on viimeistellyt viisi maalia molemmissa kamppailuissa. Pelivalinnaksi lauantaille otetaan simppelisti vierasvoitto (1X2 – Carolina Hurricanes).

Betsaa Hurricanesille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Carolina Hurricanes), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Carolina Hurricanes” 25€ panoksella ja voit voittaa 50€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.