su 07.11. klo 01:00

Buffalo Sabres - Detroit Red Wings

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Saadaanko kahden heikon joukkueen välille maalirikas kamppailu?

Ensi yönä sarjan häntäpäähän arvioidut Buffalo Sabres ja Detroit Red Wings asettuvat vastakkain. Molemmat joukkueet aloitti kauden pirteästi, mutta tällä hetkellä suunta on alaspäin. Tappioputken katkaisu on molempien kiikareissa. Pelivalinnan osalta päästään kokeilemaan runsasmaalisuutta.

Buffalon odotukset tälle kaudelle oli erittäin matalalla, mutta ensimmäisistä otteluista se onnistui raapimaan voittoja ja muun muassa hallitseva mestari Tampa Bay Lightning kaatui. Edellisissä otteluissa suunta on ollut odotetusti alaspäin ja neljän ottelun vieraskiertueesta mukaan tuli vain yksi voitto, vaikka vastustajat ei kärkipään jengejä ollut. 5vs5 pelattaessa Buffalo on onnistunut ihan kelvollisesti, mutta materiaalia katsoessa ei yllätä että hyökkäyspelaaminen ei maaliodottamien osalta ole erityisen tuottavaa. Nyt paikkoja pitäisi aueta helpommin ja etenkin tehokas ylivoima voi laittaa verkot heilumaan. Hyökkäyksestä Victor Olofsson on ollut kaksi edellistä ottelua sivussa, mutta mahdollisesti mukana ensi yönä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Detroitin osalta alkukauteen on nähty loistava ja umpisurkea versio joukkueesta. Alun loistavien taisteluiden jälkeen saldona on neljä peräkkäistä tappiota. Kaksi ensimmäistä tuli tasaisin lukemin, mutta oikeastaan viimeiset kolme ottelua on pelillisesti ollut todella heikkoja. Dylan Larkinin poissaolo on ollut iso menetys ja toimivia ketjuja ei ole tahtonut löytyä. Koko kauden osalta Detroit on luonut hyvin maaliodottamaa, mutta samalla omaan päätyyn paikkoja on auennut luvattoman paljon. Viimeisin ottelu Boston Bruinsia vastaan ei tarjonnut hyökkäyssuuntaan yhtään mitää, joka ei tosin Bostonin hyvästä puolustuspelaamisesta johtuen tullut yllätyksenä. Heikko alivoima peli lopulta näkyi rumasti tulostaululla. Suurimmat positiiviset asiat löytyy tulokkaiden puolelta, jossa Moritz Seider (0+9) ja Lucas Raymond (5+5) ovat päässeet heti suureen rooliin ja tulosta on syntynyt.

Uhmapelaajat näkee ottelussa markkinaa suuremman mahdollisuuden runsasmaalisuudelle ja sitä kautta päästään myös pieni veto ostamaan. Paperilla kummankaan joukkueen hyökkäys ei yksilöiden osalta suuremmin overilta kuulosta, mutta puolustuspää arveluttaa enemmän. Detroitia vastaan maalipaikkoja on luotu runsaasti läpi alkukauden ja Buffalon puolustus on edellisissä otteluissa joutunut antautumaan useasti. Isäntien maalivahtiosasto myös arveluttaa, vaikka alkukausi ei tilastojen valossa ole ollut erityisen huono. Kupongille otetaan maltillinen kokeilu yli 5,5 linjalla.

Ei vielä tiliä Betsafella? Nappaa täältä uuden asiakkaan etuna 100 €:lla ilmaisvetoja!