NHL ma 16.01. klo 20:00

Buffalo Sabres - Florida Panthers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maalivahdeille rankka ilta luvassa! Buffalon ja Floridan välillä ei lähdetä peruuttelemaan – tätä tykitystä ei kannata missata!

Maanantaina päästään herkuttelemaan huippukiekon parissa, kun Buffalo Sabres ja Florida Panthers ottavat yhteen alkuillan kamppailussa. Moni tuskin osasi odottaa, että kun runkosarja on puolivälissä Buffalo on sarjan tulivoimaisimpia joukkueita ja Florida on vaivoin piste per ottelu tahdissa. Molemmat joukkueet on kerännyt 44 pistettä, mutta Buffalolla on peräti kolme ottelua vähemmän pelattuna. Tämä taisto on kuin luotu maalijuhlia varten.

Buffalon vahva vire koki pienen kolauksen, kun se hävisi kolme ottelua putkeen ja kaikki vieläpä kotiyleisön edessä. Viimeisimpänä isännät kuitenkin palasi voittokantaan kaataen Nashville Predators vieraissa lukemin 5-3. Tehdyissä maaleissa ottelua kohden Buffalo on noussut sarjan kärkeen ja nimenomaan hyökkäyspeli ja ylivoima on osa-alueet, joilla Buffalo pystyy Floridaa kurittamaan. Oma pääty on hatara, mutta paljoa ei ole kehuttavaa myöskään vieraiden puolella.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Spittin' Chiclets

@spittinchiclets
The Tage Thompson Show continues

Floridan kausi on ollut suuri pettymys ja jopa pudotuspelipaikka alkaa karkaamaan käsistä. Maaliodottamissa mitattuna Florida on ollut tuloksiaan selvästi vahvempi, mutta kelkan kääntymistä on odotettu jo tovi. Tilanne on sama kuin kotijoukkueella – maalipaikkoja syntyy, mutta omalla alueella alkaa ongelmat eikä maalivahtiosastolla Sergei Bobrovsky tai nyt loukkaantuneena oleva Spencer Knight ole yltänyt lähellekään sarjan huippuvahtien tasoa. Joukkueen suurin onnistuja on ollut Matthew Tkachuk, joka on vaikeina hetkinä kannatellut joukkuettaan huipputason hyökkäyspään suoritteilla.

Odotukset on todella runsasmaalisessa ottelussa ja siispä lapulle lähdetään hakemaan yli 6,5 maalia varsinaiselle peliajalle. Molempien joukkueiden vahvuudet on nimenomaan ylöspäin ja puolustus yrittää sinnitellä mukana. Maalivahtiosastolta ei myöskään sateentekijöidä löydy, vaikka toki 41-vuotiaalla Craig Andersonilla on tällä kaudella ollut omat hetkensä. Ei kuitenkaan olisi suuri yllätys, mikäli Ukko-Pekka Luukkoselle olisi lisää vastuuta tarjolla voitetun Nashville-ottelun jälkeen.