NHL ti 24.10. klo 02:00

Buffalo Sabres - Montreal Canadiens

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Buffalolta vaisu alku – tuleeko jopa divisioonan heikoimmalta jengiltä takkiin?

Maanantain ja tiistain välisenä yönä NHL:ssä pelataan vain yksi, mutta sitäkin mielenkiintoisempi ottelu Montreal Canadiensin matkatessa Buffalo Sabresin vieraaksi. Montrealin kohdalla ei tälle kaudelle sen suurempia odotuksia ole, mutta Buffalon puolestaan pitäisi hiljalleen jo suunnata kohti pudotuspelejä. Isäntien kausi on kuitenkin alkanut heikosti eikä Montreal missään nimessä tule helpolla pisteistä luopumaan.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa ilmaisvedot taskuun!

Buffalo on aloittanut kahdella voitolla ja kolmella tappiolla. Se ei itsessään ole vielä erityisen huolestuttavaa, mutta esimerkiksi maaliodottamissa on jääty pakkasen puolelle. Nuoria ja ennen kaikkea tulivoimaisia pelaajia Buffalon rosterista löytyy, mutta silti viime kauden tehokkuuden tasolle voi olla vaikea päästä. Sen lisäksi puolustuspää ja varsinkin maalivahtiosasto on melkoisten kysymysmerkkien alla. Devon Levista odotetaan Buffalolle loistavaa ykkösvahtia pitkällä tähtäimellä, mutta tällä kaudella nuoren kassarin harteilla voi olla liiankin suuri vastuu.

Montreal on saanut lähtökohtiin nähden varsin mukavan alun kaudelle, kun neljästä ottelusta on tullut kaksi voittoa ja täysin pisteittä se jäi vain Minnesotaa vastaan. Edelleen suurimmat katseet kohdistuu vahvasti kauden aloittaneeseen Cole Caufieldiin, mutta myös esimerkiksi kesällä hankittua Alex Newhookia ja toissa kesän ykkösvarausta Juraj Slafkovskya kannattaa pitää silmällä. Kokoonpanorintamalla Montreal koki heti kauden alkuun ison kolauksen Kirby Dachin loukkaannuttua.

Spittin' Cap™️

@SpittinCap
Cole Caufield with straight filth to find the net 😮‍💨

Buffalo lähti kauteen selvästi Montrealin edellä eikä vieraat missään nimessä ole lyhyellä otannalla vielä kirinyt tasoeroa täysin umpeen, mutta siitä huolimatta Uhmapelaajat näkee Montrealilla kertoimia paremman mahdollisuuden yllätykseen. Lapulle otetaan pieni kokeilu Montrealin lopulliselle voitolle, jolle XLBet tarjoaa 2,55 kerrointa. Mikäli tili vielä uupuu, tsekkaa alta ohjeet ja ota betsistä kaikki irti!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – Montreal Canadiens” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.