NHL su 13.03. klo 22:00

Buffalo Sabres - Toronto Maple Leafs

Jatkuuko Toronto Maple Leafsin kyntäminen myös ulkona?

Buffalo Sabres on ollut viime aikoina yllättävänkin pirteä ja napsinut välillä koviakin päänahkoja. Toronto Maple Leafs on edelleen järkyttävän yliarvostettu joukkue kertoimissa. Hirveän määrän joukkue pystyy toki maalipaikkoja luomaan ottelusta toiseen, mutta omissa on tupannut kolisemaan lähes yhtä useasti. Jatkuuko kurimus myös Buffaloa vastaan erikoisottelussa? Edellismatsissa tuli takkiin Arizona Coyotesilta.

Ulkoilmaottelu olisi tiedossa, ja vaikka Buffalo nimellinen kotijoukkue onkin, pelataan ottelu Hamiltonin kaupungissa Ontariossa. Asetelmat ovat vähintäänkin kiinnostavat. Toronto on pystynyt voittamaan viiden ottelun otannalla ainoastaan kaksi ottelua ja edellinen keskinäinen kohtaaminen – joka pelattiin maaliskuun alussa – meni reilu viikko sitten Buffalon nimiin niin ikään Kanadassa 1–5-numeroin. Edellisessä ottelussaan Maple Leafs hävisi Arizonalle 5–4-lukemin jatkoilla. Kolmas tappio edellä mainitulla otannalla on tullut Vancouver Canucksia vastaan.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Buffalo Sabres on voittanut viidessä viimeisimmässään Toronton lisäksi Minnesota Wildin sekä Vegas Golden Knightsin. Eli siinä, missä Maple Leafs on hävinnyt isoille altavastaajille jatkuvalla syötöllä, on kotijoukkue pystynyt haastaamaan erinomaisesti ja voittamaan altavastaajana. Torontolaisten maalinteko- ja hyökkäyspelaaminen sekä ylivoima ovat ehdottomia vahvuuksia. Tasapaino, alivoima ja puolustuspelaaminen ovat Buffalolle hyviä ja helppoja paikkoja iskeä – kuten nähtiin reilu viikko sitten.

Pelivalinnaksi otetaan, että Buffalo vie klassikkomatsin nimiinsä. Betsi heitetään lopullisena (ML). Toronto on tällä hetkellä kaukana niin vakuuttavasta kuin kertoimet väittävät ja sen kannalta kertsit ovat melkoisen käyttökelvottomia. Sabres on tähänkin matsiin yllätysvalmis ja sen itseluottamus on takuulla korkealla.

10 euroa pelirahaa