Bundesliiga pe 12.03. klo 21:30

Augsburg - Borussia Mönchengladbach

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Gladbachin pelaaminen on ollut tuskallista – aukeaako Augsburgin puolustus?

Bundesliigassa nähdään hieman mitäänsanomaton ottelu Augsburgin ja Borussia Mönchengladbachin välillä. Fredrik Jensen on sivussa, joten sinne katosi suomalaisväri. Borussia Mönchengladbach on älyttömän huonossa vireessä, mikä pelastaa ottelun tarpeeksi kiinnostavuuden suhteen.

Gldabachin päävalmentaja, Rene Maricin päätös siirtyä Dortmundiin ensi kaudeksi julkaistiin ehkä hieman huonoon ajankohtaan. Valmentaja lähtee, vire on huono – miten saada runi poikki? Augsburg on kuitenkin Gladbachin onneksi häntäjengi, mutta ensimmäinen osa päättyi 1-1, joten helppoa iltaa lienee tuskin luvassa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Kotijoukkue Augsburgilla on sivussa: Jensen, Alfred Finnbogason, Iago sekä Tim Civeja. Gladbachilla on sen sijan sivussa: Christoph Kramer sekä mahdollisesti Ramy Bensebaini. Jonas Hofmann on palannut treeneihin ja Gladbach on päässyt muutenkin harjoittelemaan hyvin, mikä tulee varmasti tarpeen kesken huonon vireen.

Augsburg osaa parhaimmillaan olla hankala vastus, minkä Leverkusen sai kokea äskettäin. Muodot ovat kuitenkin suhteellisen samanlaiset ja yksilöetu on selkeästi Gladbachin puolella. Maalimäärät ovat haastavia, sillä ensimmäinen jakso voi olla yhtä maalia melkein, mutta ei paljoa konkretiaa. Aikainen maali taas avaisi peliä merkittävästi.

Gladbachin kertoimia on syöty ja markkina on suhteellisen terävä – HT +1 Augsburg on hieman tippunut myös. Vetovalinta on tällä kertaa näistä syistä melko poikkeuksellinen. Pelataan toisen jakson overia (1.5 maalia). Luotetaan siihen, että Augsburg ei päästä liian monta maalia ensimmäisellä. 0-0 tasapeli, 1-1 tasapeli, maalin tappio ja maalin johto tuntuvat ihan ok skenaarioilta. Muitakin vaihtoehtoja on toki olemassa.

FC Augsburg

@FCA_World
Daniel Caligiuri 🆚 Gladbach