ke 19.12. klo 21:30

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Bundesliiga: Bayern – Leipzig | Tahkoavatko sarjakolmonen ja -nelonen maaleja?

Mahtiseura Bayern München on sarjassa vasta kolmantena ja kahden pisteen päässä hengittää niskaan RB Leipzig, joka vierailee Münchenissä keskiviikkona. Bundesliigan kärki on todella tasainen Dortmundin jälkeen.
Isäntäjoukkue Bayernilta sivussa ovat tutut loukkaantuneet pelaajat, kun Hollannin entinen maajoukkuemies Arjen Robben, kolumbialainen James Rodriguez sekä ranskalaiskeskikenttä Corentin Tolisso ovat edelleen sivussa.

50 nopeimmalle Viaplay-koodi

Vierasjoukkueen puolelta ainakin Marcel Sabitzer on sivussa. Ruotsalaistähti Emil Forsberg on ollut pidempään sivussa, mutta paluu lähestyy. Todennäköistä on kuitenkin, että ruotsalainen puuttuu kokoonpanosta samoin kuin Kevin Kampl, joka sai tärskyn Leipzigin edellisottelussa avauspuoliajalla.
Joukkueiden kuntokäyrät ovat hyvin tasaiset ja edellisiä viittä ottelua tarkasteltuna vierasjoukkue on kerännyt yhdeksän paunaa ja Bayern kymmenen pistettä.
Bundesliigassa pelaajamateriaaliltaan Dortmundin kanssa omassa luokassaan leijuva isäntä on tosin ollut kuluvalla kaudella merkittävissä vaikeuksissa juurikin kotikentällään, mistä osoituksena on vasta seitsemäs sija kotitilastossa. Kotiotteluita joukkueella on pelattuna seitsemän, mutta niiden osalta pistetili on karttunut ainoastaan 12 paunaa.
Haastajana keskiviikon kamppailuun lähtevällä Leipzig-miehistöllä on puolestaan huonoja kokemuksia vierasnurmilta. kokonaisuudessaan kerättyjä pisteitä joukkueella on 28, mutta näistä ainoastaan kahdeksan ovat tulleet vieraskentillä. Pelattuja vieraskamppailuita joukkueella on niin ikään seitsemän.
Leipzig onnistui aivan joulukuun alussa kaatamaan sarjakakkosen Borussia Mönchengladbachin 2–0-numeroin. Sen jälkeen muun muassa Saksan maajoukkuepelaaja Timo Wernerillä varustettu ryhmä sai turpasaunan hieman yllättäenkin Freiburgin vieraana lukemin 3–0.
Werner on viimeistellyt joukkueensa 28 osumasta peräti kymmenen, millä koko sarjan maalipörssissä majaillaan jaetulla toisella sijalla yhdessä neljän muun pelaajan kanssa.
Bayern on päästänyt kotikentällään kymmenen osumaa omaan verkkoonsa ja pelannut maalirikkaita otteluita. Erityistä ja yllättävää epävarmuutta on osoittanut joukkueen pallollinen puolustuspelaaminen sekä hyökkäysten rakentelu, sillä helppoja pallonmenetyksiä tulee liikaa niin keskialueella kuin omassa päädyssä.
Maalimäärien pelaaminen on järkevää kamppailuun. Ensimmäisenä kohteena povataan runsasmaalista ottelua ja toisena valintana pelataan Wernerin täysosumaa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ