Bundesliiga la 06.03. klo 19:30

Bayern München - Borussia Dortmund

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Oudoin “Der Klassiker” hetkeen – jatkuuko isäntien putki?

Mitä sitä voisi sanoa. Dortmundilla on aivan helkutin painavat poissaolot. Siitä ei pääse yli eikä ympäri. Kuinka iso merkitys sillä on Bayernia vastaan? Jalkeille saa kuitenkin ihan hyvän joukkueen. Bayern kotona on kuitenkin Bayern kotona.

Haastaja Dortmundilla on sivussa Jadon Sancho, Raphael Guerreiro ja Giovanni Reyna. Siihen kylkeen vielä Manuel Akanji ja Axel Witsel. Toki Bayernilla on myös omat haasteensa. Benjamin Pavard olisi todennäköisesti avauksen mies ja Corentin Tolisso sekä Douglas Costa olisivat tuoneet leveyttä penkille. Viisi vaihtoa mahdollistaa paljon. Pavard oli treeneissä, mutta tuskin avaa. Lähinnä ajatusta ideaali-avarin suhteen. Pääsemme vielä todennäköisesti nauttimaan hetken Niklas Sülestä oikeana laitapakkina.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Bayernin kerroin tippui luonnollisesti Dortmundin loukkejen myötä. 50/50 maalilinja siellä 3.75 luokkaa. Dortmundin tasoitus ei myöskään maistu. +1 on 50/50 ja onko aidosti uskoa siihen, että Bayern ei muka veisi täyttä pistepottia? Ei ole. Jalkapallossa sattu ja tapahtuu. Erling Haaland on myös ihan kiva ase. Se atleettisuus on poikkeuksellista ja hän pystyy raapimaan itselleen maalipaikkoja tyhjästä.

Bayern & Germany

@iMiaSanMia
Bayern vs Dortmund | Possible lineups [Bild]

Tämä ei ole myöskään mikään Robert Lewandowski vs Haaland -debatin herättäjä. Lewandowski on älytön viimeistelijä ja monipuolinen pelaaja. Hän tarvitsee hieman erilaista ruokaa. Pointtina, että jos Dortmundin struktuuri ei kestä ja Bayern pyörittää, niin voi Haaland repiä juoksulla aivan tyhjistä maalintekosauman. Se uhka on aina pakko huomioida.

Ottelusta tulee kuitenkin mitä todennäköisimmin vauhdikas. Hieman päästä-päähän-pallon viboja pelissä ei haittaisi. Dortmundilla on ehdottomasti mahdollisuudet haastaa voitosta päästä päähän pallolla. Sancho ja Guerreiro ovat kuitenkin hyviä päätöksentekijöitä ja tehokkaita pelaajia. Se syö hieman, mutta ei poissulje mitään.

Bayern vaikuttaa olevan aika liki täydessä kunnossa. Joshua Kimmich ja Leon Goretzka pohjalla kuten kuuluukin. Thomas Müller heidän yläpuolella, you know the vibes. Ei tässä voi muuta tehdä kuin ottaa Müncheniä lapulle. Bayern vienyt himassa viimeiset kuusi matsia Dortmundia vastaan, maalierolla 26-3. Tarpeeksi sanottu.

FC Bayern Munich

@FCBayernEN
"It's always a special game against Dortmund." 💪

#FCBBVB preview ⤵️

#packmas #MiaSanMia