la 23.05. klo 19:30

Bayern München - Frankfurt

Laittaako Robert Lewandowskin johtama Bayern-hyökkäys latojaiset tulille?

Bayern München palasi viheriöille voitokkaasti Berliinissä Unionin vieraana viime viikonloppuna. Joukkue johtaa Bundesliigaa ja ensi viikolla pelattavan Der Klassikerin alla ei ole varaa tiputella matkalle ylimääräisiä pisteitä. Frankfurtin pelaaminen oli totaalisen sekaisin Mönchengladbachia vastaan viime viikolla, eikä ainakaan puolustuspelaamiseen voi odottaa merkittävää parannusta.

Ylivertaisella materiaalilla Frankfurtiin nähden operoivalle Bayern Münnchenille on jaossa vain tärkeitä pisteitä, jotka sarjan voittokamppailun kannalta on poimittava kyytiin. Vieraille ensimmäinen ottelu koronatauon jälkeen oli melkoinen katastrofi, kun Mönchengladbach kyykytti Frankfurtia johtaen ottelua jo ensimmäisellä kympillä 2–0-numeroin – ottelu päättyi lopulta lukemin 1–3.

Frankfurt on viidessä edellisessä kamppailussaan päästellyt maaleja urakalla, peräti 13 kappaletta, ja erityisesti puolustuspelaamisessa on ollut suuria haasteita. Robert Lewandowskin johtama Bayern-hyökkäys saattaakin olla totaalista myrkkyä vieraiden reikäjuustolle. Baijerin isäntä on viimeistellyt samaisella viiden mittelön otannalla huimat 17 täysosumaa.

Jos mitään ihmeitä ei tapahdu, on lauantain ottelussa mahdollisuuksia maaleilla hurjasteluun. Runsasmaalisuutta lähdetäänkin hyödyntämään peli-ideana ja kohteeksi nostetaan, että taistossa isketään vähintään neljä maalia (ottelussa yli 3,5 maalia).

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>

Kertoimet ottelulleBayern München - Eintracht Frankfurt23.05.2020