la 25.01. klo 19:30

Bayern München - Schalke

Murskaako Bayern München Schalken totaalisesti?

Bundesliigan kärkikaistossa kohtaavat toisena oleva Bayern München ja viidentenä oleva Schalke.

Bayern München on pelannut pääsääntöisesti vakuuttavasti ja vastustajat ovat kaatuneet melko helposti kerta toisensa jälkeen. Ongelmakohtana on ollut ajoittain puolustuspelaaminen, sillä se on antanut vastustajalle liian helposti maalipaikkoja, joka on taas johtanut takaiskuihin.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Jos puolustuspelaamisessa on ollut ajoittain hieman ongelmia, hyökkäyspelaaminen sen sijaan on toiminut todella tehokkaasti. Suurseura on mättänyt 50 maalia 18 otteluun ja puolalainen Robert Lewandowski taisteeekin tiukasti maalipörssin voitosta yhdessä saksalaisen Timo Wernerin kanssa. Molemmat ovat takoneet peräti 20 maalia tähän mennessä.

Schalke taistelee Bundesliigan kärkisijoista Bayern Münchenin tavoin. Ryhmä on seitsemän pisteen päässä sarjakärki RB Leizpigistä ja kolmen pisteen päässä Bayern Münchenistä. Schalken kausi on ollut tähän asti hyvä, eikä se ole romahdellut kauden aikana juurikaan. Tasaisuus onkin ollut joukkueen vahvuus niin sekä hyökkäys- että puolustuspäässä.

Bayern München lähtee otteluun kertoimien valossa jättimäisenä ennakkosuosikkina, mutta kärkikaiston ollessa kyseessä uskotaan kuitenkin, ettei mitään suurta yksipuoleista näytöstä nähdä. Isketäänkin lapulle Schalkea +2,5 maalin tasoituksella.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>